Webshop

Online BHV-trainingen 

Toch uw certificaat verlengen in deze periode? Dan hebben wij een passende oplossing! Kompas Veiligheidsgroep heeft een e-learning pakket samengesteld uw kennis op peil te houden. De E-learning BHV Herhaling is een veilig alternatief om uw BHV-certificaat te verlengen! Het uitgangspunt is de toepasbaarheid van de leerinhoud, waardoor u opgedane kennis en ervaring direct kunt vertalen in uw eigen organisatie. Na het afronden van deze E-Learning ontvangt u een BHV-certificaat met een geldigheid van 1 jaar.

BOVAG ledenwinkel heeft sinds september 2019 een samenwerking met Kompas Veiligheidsgroep BV. Deze exclusieve samenwerking biedt u als BOVAG ledenwinkel lid 10% korting op de toch al scherpe tarieven bij Kompas Veiligheidsgroep. Kompas Veiligheidsgroep is het loket voor al uw veiligheidszaken: o.a. BHV cursussen, ontruimingsoefeningen, ontruimingsplannen en plattegronden.  

Momenteel verzorgen zij tot 1 juni geen praktijkcursussen, en volgen hiermee de richtlijnen van het RIVM. Met digitaal leren bieden we u de oplossing voor nu!

Ons advies is om door middel van onze op maat gemaakte e-learning uw BHV certificaat te verlengen. Onze e-learning is Cedeo erkend met een score van 96,7% in het klanttevredenheidsonderzoek. Meer dan 15.000 cursisten gingen u de afgelopen tijd al voor in onze online leeromgeving.

Wilt u van deze mogelijkheid gebruik maken, klik dan op onderstaande button om de verschillende mogelijkheden te bekijken en krijg 10% korting op de genoemde prijzen.