Webshop

24ID Check helpt organisaties met persoonsindentificatie en fraudebestrijding en het verbeteren van hun bedrijfsvoering. Hiertoe hebben wij technologieën om documenten op echtheid en geldigheid te controleren, om fysieke en digitale identiteit vast te stellen, en om controles uit te voeren op een heel scala aan gegevens om daarmee automatische acceptatieprotocollen te kunnen uitvoeren. 24ID Check is in Nederland de enige die een compleet scala aan oplossingen biedt, zowel voor de fysieke als digitale wereld, en dat doet voor duizenden klanten. En alles uiteraard volgens alle geldende privacyregels.

Als BOVAG-lid ontvangt u 10% korting op geselcteerde producten van 24ID Check.

 

ID-DOCUMENTSCANNER AVD-8500  


Maak kennis met de ‘s werelds meest geavanceerde scanner voor ID-documenten zoals paspoorten, rijbewijzen en identiteitskaarten. Zodra het ID-document geplaatst is zal de controle binnen enkele seconden starten met analyseren van diverse echtheidskenmerken van het document.

ID-DOCUMENTSCANNER  AVD-5000


De AVD-5000 scanner wordt momenteel gebruikt bij autoverhuurbedrijven, logistiek, autodealers en bij personeelszaken in een aantal verschillende industrieën. Alle gegevens van de gescande ID-documenten zijn middels een digitale koppeling (API) beschikbaar om te integreren in uw bedrijfsproces.

 

Mobiele app 


Mobiel controleren en veilig opslaan van ID-bewijzen en persoonsgegevens. Verschillende controles en dataleveranciers gecombineerd in handige proceskeuzes. Gebruik onze standaardprocessen of maak uw eigen controleprocedure. Direct het resultaat op uw telefoon en veilig geregistreerd in uw backoffice.                                               

Acceptatiemodule (Private lease) 


Voor het accepteren van nieuwe particuliere of zakelijke klanten is het belangrijk om te zorgen voor een goed intakeproces. Hierbij is het niet alleen van belang om de juiste klantgegevens te gebruiken, maar ook om ervoor te zorgen dat de financiële risico's en tekenbevoegde personen in beeld komen. Hiervoor bieden we een breed scala aan rapportages en onze accountmodule.