Webshop

Samen verduurzamen

Haal meer uit uw BOVAG Lidmaatschap

Het verduurzamen van uw bedrijf is niet altijd eenvoudig. De overheid legt u op om over te stappen op nieuwe energie voorzieningen, maar waar moet u beginnen? Laat staan, hoe gaat u dat financieren en wat is het rendement?

Voor dat soort vragen is de BOVAG Ledenwinkel is uw loket. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en de collectieve voordelen waar u van kunt profiteren. Wij hebben de beste partners voor u geselecteerd, waarbij uw BOVAG Lidmaatschap goed is voor diverse kortingen. Verduurzamen doe je samen. In het collectief dat de BOVAG Ledenwinkel biedt. Wist u dat u daarbij als ondernemer sinds januari 2021 weer van een subsidie kunt profiteren? Voor zonnepanelen is dit € 125 per kW gezamenlijk piekvermogen. Des te meer reden om het collectieve aanbod duurzame energie te bekijken.

Direct een adviesgesprek aanvragen

5 redenen om nú te kiezen voor duurzame energie

Vanuit uw lidmaatschap bij de BOVAG zijn er alleen al 5 redenen om nu te kiezen voor de overstap naar een duurzame energievoorziening. Zo zijn er kortingen op de aanschaf, maar ook extra services op het gebied van onderhoud, service en garantie. Naast de collectieve voordelen is er op dit moment ook een subsidie te verkijgen.

Profiteer van het collectieve voordeel via de BOVAG Ledenwinkel:

  • 10% korting op de warmtepanelen
  • 25% korting op verschillende LED oplossingen
  • Gratis montage en 5 jaar onderhoud, service en garantie op LED-verlichting
  • Collectief voordeel op zonnepanelen
  • Overheidssubsidie voor bedrijven tot € 125 per kW op zonnepanelen

voordelig-warmtepanelen-aanschaffen-via-bovag-ledenwinkel

Warmtepanelen

voordelig-led-verlichting-aanschaffen-via-bovag-ledenwinkel

LED verlichting

voordelig-investeren-in-zonnepanelen-via-bovag-ledenwinkel

Zonnepanelen


Goed licht in het vooruitzicht

Met LED verlichting is het instellen van een gewenst lichtscenario per ruimte eenvoudiger dan ooit. Felle verlichting in de werkplaats, waar licht onderdeel uitmaakt van de veiligheidseisen vanuit de ARBO-wetgeving en aangenaam warm licht kantoor. 

Comfort op kantoor

Te warm, te koud of te benauwd? Het klimaat op kantoor is een veelbesproken onderwerp. Bovenop de voordelen van het investeren in duurzame energie oplossing die het BOVAG Ledenwinkel collectief u biedt, is er ook nog een andere reden om te kiezen voor een nieuwe vorm van energie: comfort! Met warmtepanelen kunt u de temperatuur in werkruimtes namelijk heel goed reguleren. Dit komt doordat warmtepanelen iedere ruimte separaat, maar gelijdelijk aan verwarmen.

bovag-ledenwinkel-zonnepanelen-collectief-tip-thuis

Zonne- of warmtepanelen bij u thuis?

Collectief voordeel voor de medewerker
De kortingen vanuit het BOVAG Ledenwinkel collectief gelden niet alleen voor het bedrijf, maar ook voor de medewerkers. U en uw collega’s profiteren dus net zo goed!

Offerte voor thuis aanvragen

Lagere CO2-uitstoot, lagere kosten

Maak uw bedrijf klaar voor de toekomst

  • Bespaar tot 60% energiekosten met warmtepanelen
  • 50% minder CO2-uitstoot met LED verlichting
  • 50% besparing op energiekosten met LED
  • LED verlichting is 99,9% recyclebaar
  • Gedeeltelijk eigen energievoorziening met zonnepanelen

Direct een adviesgesprek aanvragen


Partners in uw verduurzaming

Met zorg geselecteerd

bovag-ledenwinkel-collectief-voordeel-greeniuz

Greeniuz
Onze partner in home & office heating heeft 15 jaar ervaring in hun vak. Zij staan vooral bekend om de praktische hang & heat verwarmingsoplossing.

Meer lezen »

bovag-ledenwinkel-collectief-voordeel-saled

SALED
Voor bedrijfsverlichting is een zeer gespecialiseerde partij gekoen: SALED, wie onder meer EMC gecertificeerd is en in alle gevallen minimaal 3 jaar garantie biedt.

Meer lezen »

bovag-ledenwinkel-collectief-voordeel-zonnemarkt

Zonnemarkt
Mede door snelle levering uit eigen voorraad heeft Zonnemarkt een klanttevredenheid van 9/10. Zij plaatsten maar liefst 300 zonnepanelen op het BOVAG huis in Bunnik.

Meer lezen »

Meer informatie of een adviesgesprek aanvragen?