Webshop

Maak kennis met Aäron
Accountmanager BOVAG Ledenwinkel

Aäron Waarsing is Accountmanager en hét gezicht van de BOVAG Ledenwinkel. In deze rol adviseert hij BOVAG leden over de vele inkoopvoordelen die de BOVAG Ledenwinkel biedt. Aäron heeft de opleiding Ondernemer Retail gevolgd en heeft veel ervaring opgedaan in de Automotive. Een goede relatie opbouwen met klanten en advies geven voor een beter rendement is wat hij heel graag doet. Hoe hij dat doet, leest u in dit artikel.

Waarvoor kunnen BOVAG leden bij jouw terecht?

BOVAG leden kunnen bij mij terecht voor het vertrouwde BOVAG assortiment en alle benodigdheden rondom het bedrijf. Eigenlijk alles voor de werkplaats, showroom of kantoor. Van toiletpapier tot zonnepanelen! Een goed voorbeeld is het brede aanbod kantoorartikelen of bedrukte kentekenplaathouders. Uiteraard mogen de BOVAG branded artikelen niet ontbreken, zoals kleding, koopovereenkomsten, banieren, etc. Alles om het zo makkelijk mogelijk te maken om de dagelijkse werkzaamheden uit te voeren.

Verder breng ik advies uit over de collectieve voordelen van de BOVAG Ledenwinkel die zijn afgesloten bij gerenommeerde leveranciers.

Kun je wat vertellen over deze collectieve voordelen?

Wij hebben als BOVAG Ledenwinkel collectief voordeel bedongen bij diverse leveranciers. Hierdoor realiseren we besparingen voor BOVAG leden en kunnen zo betere inkoopcondities geven. Bijvoorbeeld bij het afsluiten van een nieuw energiecontract, een BHV-training of incasso.

Hoe verbeter je het rendement van de BOVAG leden?

Ik help BOVAG leden te kijken waar ze op kunnen besparen met hun inkoop en kom daarbij met out-of-the-box ideeën. Ik zie veel BOVAG bedrijven die al scherp inkopen, maar toch zijn er altijd wel mogelijkheden om meer te besparen. Regelmatig introduceren wij nieuwe producten of diensten waar wij collectief voordeel op bieden. Volg ons daarom op social media en bekijk regelmatig onze website www.bovagledenwinkel.nl

Wat maakt je aanpak uniek?

Wij adviseren echt met waardevolle ideeën. Doordat ik bij zoveel bedrijven kom, zie ik trends in de markt. Er wordt steeds meer op een creatieve manier nagedacht om rendement te halen. Een voorbeeld hiervan is het afleverpakket. Door een slimme selectie aan producten samen te stellen, kunnen kosten bespaard worden. Een mooi afleverpakket hoeft niet duur te zijn. Een ander mooi voorbeeld zijn de producten van Waxoyl waar een goed verdienmodel op zit waar veel leden nog niet van op de hoogte zijn.


Wilt u advies hoe u kunt besparen als BOVAG lid? Plan vrijblijvend een adviesgesprek in!
Bel Aäron op 06-38557164 of vul onderstaand formulier in.