Webshop

Vers fruit op je werk, GRAPE idea! 

Iedere dag vers fruit op je werk zonder dat je er als werkgever omkijken naar hebt? FRUIT OP JE WERK ontzorgt kleine en grote bedrijven in Nederland door medewerkers blij te maken met lekkere, gezonde snacks!

Waarom FRUIT OP JE WERK? Fruit is gezond, geeft een positief gevoel en is een laagdrempelig instrument om mensen te stimuleren om bewuster te leven. Met FRUIT OP JE WERK haal je een gevarieerd aanbod aan seizoensgebonden fruit in huis.

Creëer een gezonde werkplek, unieke fruitpresentatie in jullie huisstijl, aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid en prijsvoordeel voor BOVAG-leden!

 


BOVAG ledenvoordeel
  • Speciaal voor de BOVAG-leden zijn de fruitboxen nu beschikbaar vanaf €17,50 in plaats van €19,- inclusief gratis bezorging! Bespaar €75 per jaar per fruitbox!
  • Probeer nu 4 weken lang FRUIT OP JE WERK en ontvang de eerste fruitbox GRATIS en een GRATIS display in jullie huisstijl t.w.v. €67,50!


Vraag nu een proef abonnement aan!


Wat ontvang je? 

Een fruitbox met 7 tot 8 seizoensgebonden fruitsoorten op basis van het aantal medewerkers. Gezamenlijk bekijken we waar en op welke manier we het fruit het beste kunnen plaatsen en of jullie gebruik willen maken van onze fruitboxen of liever gaan voor een presentatie in RVS-schalen. 

Unieke fruitpresentatie

Voorzie jullie fruitdisplay met een topbord in jullie eigen huisstijl! Zo bieden wij de mogelijkheid om jullie vitaliteitsbeleid dagelijks op een laagdrempelige wijze onder de aandacht te brengen.

Gratis levering

De toffe peren van FRUIT OP JE WERK verzorgen de gratis bezorging van de fruitboxen tot op de gewenste locatie. 


Vraag nu een proefabonnement aan! 

Vers fruit op je werk, GRAPE idea! Start vandaag nog met het verbeteren van de gezondheid en productiviteit van jullie oogappeltjes. Profiteer van deze exclusieve BOVAG-ledenvoordeel door je gegevens achter te laten. FRUIT OP JE WERK neemt zo snel mogelijk contact met je op. 

Samen maken we iedere werkplek gezonder én leuker!

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW en geldig t/m 31 december 2024. Bij voortzetting na de proefperiode is het abonnement te allen tijde opzegbaar met een opzegtermijn van 2 weken

Deze website gebruikt cookies waarmee wij het gedrag van bezoekers analyseren en onze website verbeteren. Lees onze cookieverklaring.