Webshop

Waarom is BHV belangrijk?

Een ongeluk zit in een klein hoekje, ook op de werkvloer. Jaarlijks zijn er meer dan 200.000 bedrijfsongevallen. Weet u wat u moet doen bij een ongeval op de werkvloer?

Werken met voertuigen en zware materialen brengt een risico met zich mee. Juist binnen onze branche is het belangrijk dat er één of meerdere collega’s binnen het bedrijf weten wat ze moeten doen bij een ongeval of calamiteit. Zo kan er direct worden ingegrepen en kan schade en leed beperkt worden bij werknemers en bezoekers.

Deze cursussen worden u gebracht door onze partner:

Voor uw BHV, EHBO of VCA certificaat.

Als BOVAG lid ontvangt u 10% korting bij Kompas Veiligheidsgroep.

 

Nieuw: BHV Hybride herhaling

Om uw BHV-certificaat geldig te houden, dient u uw BHV-training jaarlijks te herhalen. De BHV Hybride Herhaling van Kompas Veiligheidsgroep is een nieuwe en effectievere variant van deze herhalingscursus. Deze cursus is namelijk opgedeeld in een online leeromgeving en een verkorte praktijkcursus.

Online leeroplossing

De MemoTrainer is een unieke online leeroplossing waarmee u slimmer leert en meer onthoudt. Wekelijks oefent u geselecteerde kennisvragen over BHV. Kennis die u minder goed onthoudt, wordt vaker getoond, waardoor er een persoonlijk herhalingsschema ontstaat en uw kennis over dit onderwerp verbetert. De follow-up ondersteunt u bij het oefenen van levensreddende eerste hulp. Hier vindt u meer informatie, instructievideo's, instructiekaarten en korte oefeningen om levensreddende eerste hulp toe te passen.

Combineren van modules

U kunt een module kinderreanimatie of ontruimingsoefening toevoegen aan uw BHV Hybride Herhalingscursus. Bij een ontruiming leert u hoe u een gevaarlijke situatie kunt beoordelen en uw bedrijf kunt ontruimen. Zo bent u goed voorbereid in noodsituaties!


"Nadat we onze BHV-cursus bij Kompas hebben gevolgd, kunnen we met volle overtuiging zeggen dat de ervaring erg waardevol was.

De inhoud van de cursus was duidelijk en goed uitgelegd met de juiste balans tussen theorie en praktijk. We waren onder de indruk van de professionaliteit en vooral het enthousiasme van onze instructeur, die ons niet alleen de theorie leerde, maar ook het belang benadrukte van het oefenen van de praktijkhandelingen zoals het reanimeren en brandblussen. Wij raden Kompas aan voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve, interactieve en effectieve BHV-cursus."

- Spuigroep


 

Waarom Kompas Veiligheidsgroep?

 

 Landelijke dekking

Organiseer een cursus op uw eigen locatie of kies voor één van de 30+ locaties van Kompas Veiligheidsgroep.

Praktijkgericht

Focus op levensreddend handelen (brand, ontruimen, reanimeren) zonder “overbodige” theorie praktijkgerichte, effectieve cursussen die perfect aansluiten bij de rol van je BHV'er.

Modulair

Maatwerk mogelijk door de cursus te combineren met één van de bestaande modules, daarnaast kunnen bedrijfsspecifieke modules ontwikkeld worden.

Prijs / kwaliteit

De enige opleider in Nederland met een CEDEO erkenning voor de open, incompany en e-learning cursussen. Kwalitatieve  cursussen tegen reële prijzen. Door de effectieve cursussen zijn medewerkers niet lang van de werkvloer afwezig. 

Meer weten? 
Vul onderstaand formulier in en Kompas Veiligheidsgroep z.s.m. contact met u op.

Deze website gebruikt cookies waarmee wij het gedrag van bezoekers analyseren en onze website verbeteren. Lees onze cookieverklaring.