Webshop

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Jaarlijks zijn er meer dan 200.000 bedrijfsongevallen. Weet u wat u moet doen bij een calamiteit op de werkvloer?

Natuurlijk wilt u weten hoe u moet handelen bij een noodsituatie, maar daarnaast is het ook verplicht om als bedrijf uw bedrijfsnoodorganisatie op orde te hebben. Zo kan er direct worden ingegrepen tijdens een brand of ongeval en kan schade en leed beperkt worden bij uw werknemers en bezoekers.

Waarom Kopmas Veiligheidsgroep? 

 

Alles onder één dak

Onze core business is het verzorgen van cursussen, gemaakt door ons eigen opleidingsteam. Maar we doen meer: hulp nodig bij de RI&E, heeft u (nog) geen ontruimingsplan of wilt u bijvoorbeeld blussers bestellen. Laat het ons weten en we voorzien u van het juiste advies.

Landelijke dekking

Organiseer een cursus op uw eigen locatie of schrijf je in op één van de 30+ locaties van Kompas. Heeft u 1 BHV-er of juist honderden, Kompas biedt een cursus voor iedereen.

Modulair

Maatwerk mogelijk door de cursus te combineren met 1 van onze bestaande modules, daarnaast kan ons opleidingsteam samen met u een bedrijfsspecifieke module ontwikkelen.

Praktijkgericht

Focus op levensreddend handelen (brand, ontruimen, reanimeren) zonder “overbodige” theorie. We willen dat uw BHV-er, indien nodig, zich vertrouwd voelt om te handelen. Onze formule is gebaseerd op praktijkgerichte, effectieve cursussen die perfect aansluiten bij de rol van uw BHV-er. Haal uw BHV certificaat in 1 dag of fris uw kennis op in een halve dag. Ook te combineren met e-learning.

Prijs/kwaliteit 

We zijn de enige opleider in Nederland die voor zowel de open, incompany en e-learning cursussen CEDEO erkenning heeft. We bieden onze cursussen aan tegen reële prijzen. Door onze effectieve cursussen zijn uw medewerkers niet lang van de werkvloer afwezig. Hiermee heeft u op meerdere manieren veel waarde voor uw geld.

 

Meer weten?