Webshop

Waarom is BHV belangrijk?

Een ongeluk zit in een klein hoekje, ook op de werkvloer. Jaarlijks zijn er meer dan 200.000 bedrijfsongevallen. Weet jij wat je moet doen bij een ongeval op de werkvloer?

Werken met voertuigen en zware materialen brengt een risico met zich mee. Juist binnen deze branche is het belangrijk dat er één of meerdere collega’s binnen het bedrijf weten wat ze moeten doen bij een ongeval of calamiteit. Zo kan er direct worden ingegrepen en kan schade en leed beperkt worden bij werknemers en bezoekers.

Bekijk de speciale BOVAG Ledenpagina bij Kompas Veiligheidsgroep

Maak gebruik van de samenwerking tussen Kompas Veiligheidsgroep en BOVAG Ledenwinkel. Actualiseer jouw kennis en oefen de vaardigheden op het gebied van BHV, EHBO of VCA. 

Als BOVAG lid ontvang je 10% korting

 

Waarom Kompas Veiligheidsgroep?

 

 Landelijke dekking

Organiseer een cursus op een eigen locatie of kies voor één van de 30+ locaties van Kompas Veiligheidsgroep.

Praktijkgericht

Focus op levensreddend handelen (brand, ontruimen, reanimeren) zonder “overbodige” theorie praktijkgerichte, effectieve cursussen die perfect aansluiten bij de rol van je BHV'er.

Modulair

Maatwerk mogelijk door de cursus te combineren met 1 van de bestaande modules, daarnaast kunnen bedrijfsspecifieke modules ontwikkeld worden.

Prijs / kwaliteit

De enige opleider in Nederland met een CEDEO erkenning voor de open, incompany en e-learning cursussen. Kwalitatieve  cursussen tegen reële prijzen. Door de effectieve cursussen zijn medewerkers niet lang van de werkvloer afwezig. Met een cursus van Kompas Veiligheidsgroep heb je op meerdere manieren veel waarde voor je geld.

Meer weten? Vul onderstaand formulier in en Kompas Veiligheidsgroep z.s.m. contact met u op.