Webshop

« terug naar compleet overzicht 

Toch uw certificaat behalen in deze periode? 

Dan hebben wij een passende oplossing! Kompas Veiligheidsgroep heeft een e-learning pakket samengesteld uw kennis op peil te houden. De E-learning BHV Herhaling is een veilig alternatief om uw BHV-certificaat te verlengen! Het uitgangspunt is de toepasbaarheid van de leerinhoud, waardoor u opgedane kennis en ervaring direct kunt vertalen in uw eigen organisatie. Na het afronden van deze E-Learning ontvangt u een BHV-certificaat met een geldigheid van 1 jaar.

BOVAG ledenwinkel heeft sinds september 2019 een samenwerking met Kompas Veiligheidsgroep BV. Deze exclusieve samenwerking biedt u als BOVAG ledenwinkel lid 10% korting op de toch al scherpe tarieven bij Kompas Veiligheidsgroep. Kompas Veiligheidsgroep is het loket voor al uw veiligheidszaken: o.a. BHV cursussen, ontruimingsoefeningen, ontruimingsplannen en plattegronden.  

Momenteel verzorgen zij tot 1 juni geen praktijkcursussen, en volgen hiermee de richtlijnen van het RIVM. Met digitaal leren bieden we u de oplossing voor nu!

Ons advies is om door middel van onze op maat gemaakte e-learning uw BHV certificaat te verlengen. Meer dan 15.000 cursisten gingen u de afgelopen tijd al voor in onze online leeromgeving.

Wilt u van deze mogelijkheid gebruik maken, klik dan op onderstaande button om de verschillende mogelijkheden te bekijken en krijg 10% korting op de genoemde prijzen.

Waarom is BHV belangrijk? 

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Jaarlijks zijn er meer dan 200.000 bedrijfsongevallen. Weet u wat u moet doen bij een calamiteit op de werkvloer?

Natuurlijk wilt u weten hoe u moet handelen bij een noodsituatie, maar daarnaast is het ook verplicht om als bedrijf uw bedrijfsnoodorganisatie op orde te hebben. Zo kan er direct worden ingegrepen tijdens een brand of ongeval en kan schade en leed beperkt worden bij uw werknemers en bezoekers.

Voordelig op BHV cursus met 10% korting!

In samenwerking met de BOVAG ledenwinkel kunt u bij Kompas Veiligheidsgroep tegen een gereduceerd tarief van de scherpste prijs van Nederland een BHV cursus volgen. 

Aan het einde van deze cursus kan een cursist o.a.:

 • Een beginnende brand blussen
 • Een AED gebruiken
 • Eerste hulp verlenen bij een ongeval
 • Een gebouw ontruimen

Het DNA van onze leverancier: Kompas

 1. Alles onder één dak
  Kompas kan het hele proces van A tot Z bieden/begeleiden (RI&E, BHV- ontruimingsplan + plattegronden, cursussen, producten, periodieke controle). Daarnaast beschikt Kompas over het volgende: 
  - Eigen opleidingsteam
  - Eigen content gelijkwaardig aan NIBHV
  - Eigen instructeurs met Kompas DNA, geen ZZP-ers
   
 2. Open en Incompany cursussen
  Kompas biedt een cursus voor iedereen. Voor de bakker op de hoek tot grote multinationals / filiaalbedrijven
   
 3. Praktijkgericht
  Gefocust op levensreddende handelingen (brand, ontruimen, reanimeren) zonder “overbodige” theorie. Geen 2 daagse BHV basis zoals bij vele opleiders, maar een eendaagse en geen 1 daagse herhalingscursus maar een half daagse - minder verlet uren voor het personeel dan bij andere opleiders, dus minder productieverlies.
   
 4. Modulair
  Maatwerk mogelijk d.m.v.  van de  standaard cursus te combineren met onze standaardmodules, daarnaast maatwerkmodules mogelijk in overleg met de klant. 
   
 5. Prijs / kwaliteit
  Enige opleider die zowel de open, incompany en e-learning CEDEO erkenning heeft. Zeer concurrerende prijzen, samen met het geringe productieverlies als boven beschreven, dus veel waar voor uw geld.