Webshop

Korting op hoogwaardige LED verlichting

BOVAG Ledenwinkel-partner Saled biedt hoogwaardige LED-oplossingen voor uw bedrijfspand. De LED-verlichting van Saled is extreem duurzaam, met een recyclebaarheid van 99,9%, meer dan 50% minder CO2-uitstoot en een energiebesparing van ruim 50%.

Saled levert niet alleen nieuwe armaturen inclusief lichtbron, maar is ook gespecialiseerd in het 1-op-1 vervangen van conventionele lichtbronnen door LED-lichtbronnen in bestaande armaturen. 

Waarom LED verlichting van Saled?

  • Deskundige accountmanagers en adviseurs
  • Minimaal 3 jaar garantie
  • Grote voorraad, korte levertijden
  • Gegarandeerd besparen
  • De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
  • EMC certificering: geen storing in je netwerk
BOVAG-leden krijgen 25% korting op de LED oplossingen van Saled


Het belang van goede verlichting

In een showroom, kantoor, werkplaats of magazijn maakt verlichting een wereld van verschil.

In een setting zoals een showroom, waar details cruciaal zijn voor koopbeslissingen, is uitstekende verlichting onmisbaar. Een goed verlicht kantoor maakt niet alleen een sterke eerste indruk op bezoekers maar heeft ook een positief effect op het welzijn en de productiviteit van het personeel. De ARBO-wetgeving onderstreept het belang hiervan door specifieke eisen te stellen aan de hoeveelheid licht op werkplekken.

De inzet van LED-verlichting stelt ons in staat om voor elke ruimte het ideale lichtscenario te realiseren. Met zijn superieure lichtkwaliteit zorgt LED-verlichting voor een optimale lichtbalans, maakt het werkzaamheden efficiënter en draagt het bij aan het voorkomen van ongevallen door adequate verlichting.


Klanten vertellen

Case: Autobedrijf Nefkens Bunnik 

In de showroom op de begane grond werden de huidige armaturen vervangen door LED panelen; dé oplossing voor een nieuw plafond. En in de werkplaats en de showroom op de eerste verdieping werd er gebruik gemaakt van LED Retrofit; hierbij wordt een nieuwe lichtbron in de huidige armatuur geplaatst. Retrofit gaat kapitaalvernietiging tegen. 

Stefan Erkelens, vestigingsdirecteur van Nefkens Utrecht, Nieuwegein en Bunnik, liet via LinkedIn weten dat hij erg tevreden is: ‘’We zijn blij met het eindresultaat. Dank voor de soepele en nette installatie.’’ 

Nefkens Bunnik verdient de investering in LED binnen 2,5 jaar terug en bespaart 71% op de energierekening. 

Case: Autobedrijf Knoop

De auto’s van Autobedrijf Knoop worden dankzij nieuwe LED verlichting van Saled op heldere wijze gepresenteerd aan de klant. Het autobedrijf in Maarssen draagt dankzij deze keuze ook bij aan een beter milieu. 

Eigenaar Hans Knoop: “In één woord geweldig! De mensen werken hard, houden rekening met het werk wat overdag gewoon door moet gaan en denken goed mee.” 

In een showroom maakt verlichting een wereld van verschil. In een ruimte waar een aankoopbeslissing afhangt van de kleinste details, is goede verlichting absoluut noodzakelijk.
De auto’s van Knoop worden nu in het juiste licht aan de klant gepresenteerd.
Hans Knoop licht toe: “Inmiddels is de kleur/warmte van LED verlichting echt showroom waardig.”

En als erkend BOVAG-lid ontvangt u nu een korting van maar liefst 25% op alle verschillende LED oplossingen van Saled!

Saled Nederland komt graag bij u langs om u te voorzien van alle informatie om over te stappen op energiezuinige LED verlichting. Hierbij krijgt u ook een gratis lichtadvies.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

 

Deze website gebruikt cookies waarmee wij het gedrag van bezoekers analyseren en onze website verbeteren. Lees onze cookieverklaring.