Webshop

LED Verlichting

Volgens de wet bent u als ondernemer al jaren verplicht om energie te besparen. Maar ja, hoe? BOVAG Ledenwinkel helpt u om te besparen met een erkende maatregel voor energiebesparing: LED verlichting. En dat wordt dankzij een speciale BOVAG-ledenkorting nu extra aantrekkelijk.

HET BELANG VAN GOEDE VERLICHTING

In een showroom, kantoor, werkplaats of magazijn maakt verlichting een wereld van verschil. In een ruimte als de showroom, waar de aankoopbeslissing afhangt van de kleinste details, is goede verlichting absoluut noodzakelijk. Wanneer u klanten ontvangt op het kantoor, maakt een helder verlichte ruimte een goede eerste indruk. Maar zeker ook voor uw eigen personeel maakt de juiste kantoorverlichting een wereld van verschil. Sterker nog, de overheid stelt vandaag de dag (middels de ARBO-wet) zelfs eisen aan de lichtopbrengst op werkplekken.

Door het toepassen van LED verlichting kan het gewenste lichtscenario in elke ruimte worden bereikt. LED verlichting heeft een uitstekende lichtopbrengst, creëert een perfecte lichtbalans, zorgt ervoor dat werkzaamheden optimaal gedaan kunnen worden en voorkomt voor een deel ook ongelukken.

bovag-ledenwinkel-zonnepanelen-collectief-tip-thuis

Samen verduurzamen

Haal meer uit uw BOVAG lidmaatschap

5 redenen om nú te kiezen voor duurzame energie
Het verduurzamen van uw bedrijf is niet altijd eenvoudig. De overheid legt u op om over te stappen op nieuwe energie voorzieningen, maar waar moet u beginnen? Laat staan, hoe gaat u dat financieren en wat is het rendement? De BOVAG Ledenwinkel helpt u. Zo zijn er op dit moment 5 redenen om over te stappen op duurzame energievoorzieningen.

Bekijk de 5 redenen

IVECO SCHOUTEN KIEST ALS EERSTE BOVAG-LID VOOR DUURZAME LED VERLICHTING VAN SALED
BOVAG-lid Iveco Schouten uit Utrecht is het eerste BOVAG-lid dat gebruik maakt van de speciale BOVAG-ledenkorting op LED verlichting van de nieuwe voorkeursleverancier Saled. Zij gaan maar liefst ruim € 8.500,- per jaar besparen en hebben de investering al binnen 4 jaar terugverdiend. Tevens reduceert Schouten met LED verlichting de jaarlijkse CO2 uitstoot met liefst 36.814 kg!

QUALITY LIGHT AS A SERVICE met € 0,00 investering

Uniek voor u als BOVAG-lid is Quality Light As A Service, kortweg QLAAS. Met QLAAS stapt u over op gloednieuwe en gecertificeerde LED verlichting inclusief:

  • 5 jaar gratis montage
  • 5 jaar gratis onderhoud
  • 5 jaar gratis service
  • 5 jaar garantie

En dat alles zonder ook maar één cent te investeren! Hoe dat werkt? Met de LED oplossingen van Saled bespaart u enorm op energie- en vervangingskosten en draagt u bij aan een schoner milieu. Een deel van deze besparingen gaat maandelijks naar het QLAAS concept maar ook u houdt maandelijks nog een leuk bedrag over.

OVER SALED LED VERLICHTING

Saled is voor u als BOVAG-lid de leverancier in hoogwaardige professionele LED verlichting. De LED verlichting van Saled is 99,9% recyclebaar, geeft ruim 50% minder CO2 uitstoot en bespaart ruim 50% energie. Saled levert niet alleen nieuwe armaturen inclusief lichtbron. Zij zijn gespecialiseerd in het 1 op 1 vervangen de conventionele lichtbron naar een LED lichtbron in het bestaande armatuur. Dit betekent dat u uw huidige armatuur niet hoeft te vervangen om over te stappen naar LED. Kortom uw partner in duurzaamheid.

En als erkend BOVAG-lid ontvangt U nu een korting van maar liefst 25% op alle verschillende LED oplossingen van Saled!

Saled Nederland komt graag bij u langs om u te voorzien van alle informatie om over te stappen op energiezuinige Led verlichting. Hierbij krijgt u ook een gratis lichtadvies. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op of kijk eens op www.saled.nl.

Offerte aanvragen

Wellicht ook interessant voor u: