Webshop

LED Verlichting

BOVAG Ledenwinkel helpt u om energie te besparen met een erkende maatregel voor energiebesparing: LED verlichting. U krijgt nu dankzij een speciale BOVAG-ledenkorting 25% korting op de LED oplossingen van Saled!

Het belang van goede verlichting

In een showroom, kantoor, werkplaats of magazijn maakt verlichting een wereld van verschil.

In een ruimte als de showroom, waar de aankoopbeslissing afhangt van de kleinste details, is goede verlichting absoluut noodzakelijk. Wanneer u klanten ontvangt op het kantoor, maakt een helder verlichte ruimte een goede eerste indruk. Maar zeker ook voor uw eigen personeel maakt de juiste kantoorverlichting een wereld van verschil. Sterker nog, de overheid stelt vandaag de dag (middels de ARBO-wet) zelfs eisen aan de lichtopbrengst op werkplekken.

Door het toepassen van LED verlichting kan het gewenste lichtscenario in elke ruimte worden bereikt. LED verlichting heeft een uitstekende lichtopbrengst, creëert een perfecte lichtbalans, zorgt ervoor dat werkzaamheden optimaal gedaan kunnen worden en voorkomt voor een deel ook ongelukken.

Klanten vertellen

Case: Autobedrijf Nefkens Bunnik 

In de showroom op de begane grond werden de huidige armaturen vervangen door LED panelen; dé oplossing voor een nieuw plafond. En in de werkplaats en de showroom op de eerste verdieping werd er gebruik gemaakt van LED Retrofit; hierbij wordt een nieuwe lichtbron in de huidige armatuur geplaatst. Retrofit gaat kapitaalvernietiging tegen. 

Stefan Erkelens, vestigingsdirecteur van Nefkens Utrecht, Nieuwegein en Bunnik, liet via LinkedIn weten dat hij erg tevreden is: ‘’We zijn blij met het eindresultaat. Dank voor de soepele en nette installatie.’’ 

Nefkens Bunnik verdient de investering in LED binnen 2,5 jaar terug en bespaart 71% op de energierekening. 

Case: Autobedrijf Knoop

De auto’s van Autobedrijf Knoop worden dankzij nieuwe LED verlichting van Saled op heldere wijze gepresenteerd aan de klant. Het autobedrijf in Maarssen draagt dankzij deze keuze ook bij aan een beter milieu. 

Eigenaar Hans Knoop: “In één woord geweldig! De mensen werken hard, houden rekening met het werk wat overdag gewoon door moet gaan en denken goed mee.” 

In een showroom maakt verlichting een wereld van verschil. In een ruimte waar een aankoopbeslissing afhangt van de kleinste details, is goede verlichting absoluut noodzakelijk.
De auto’s van Knoop worden nu in het juiste licht aan de klant gepresenteerd.
Hans Knoop licht toe: “Inmiddels is de kleur/warmte van LED verlichting echt showroom waardig.”

Hoe ook u kan besparen

Als BOVAG-lid stapt u over op gloednieuwe en gecertificeerde LED verlichting inclusief:

  • 5 jaar gratis montage
  • 5 jaar gratis onderhoud
  • 5 jaar gratis service
  • 5 jaar garantie

En dat alles zonder ook maar één cent te investeren!  

Over Saled LED Verlichting

Saled is voor u als BOVAG-lid de leverancier in hoogwaardige professionele LED verlichting. De LED verlichting van Saled is 99,9% recyclebaar, geeft ruim 50% minder CO2 uitstoot en bespaart ruim 50% energie. Saled levert niet alleen nieuwe armaturen inclusief lichtbron. Zij zijn gespecialiseerd in het 1 op 1 vervangen de conventionele lichtbron naar een LED lichtbron in het bestaande armatuur. Dit betekent dat u uw huidige armatuur niet hoeft te vervangen om over te stappen naar LED. Kortom uw partner in duurzaamheid.

En als erkend BOVAG-lid ontvangt u nu een korting van maar liefst 25% op alle verschillende LED oplossingen van Saled!

Saled Nederland komt graag bij u langs om u te voorzien van alle informatie om over te stappen op energiezuinige Led verlichting. Hierbij krijgt u ook een gratis lichtadvies.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op of kijk eens op www.saled.nl.

 

Deze website gebruikt cookies waarmee wij het gedrag van bezoekers analyseren en onze website verbeteren. Lees onze cookieverklaring.