Webshop

LED Verlichting

Saled is voor u als BOVAG-lid de leverancier in hoogwaardige professionele LED verlichting. Onze LED verlichting is 99,9% recyclebaar, geeft ruim 50% minder CO2 uitstoot en bespaart ruim 50% energie. Saled levert niet alleen nieuwe armaturen inclusief lichtbron. Wij zijn gespecialiseerd in het 1 op 1 vervangen de conventionele lichtbron naar een LED lichtbron in het bestaande armatuur. Dit betekent dat u uw huidige armatuur niet hoeft te vervangen om over te stappen naar LED. Kortom uw partner in duurzaamheid.

DE VOORDELEN VAN SALED:

  • Deskundige accountmanagers en adviseurs
  • Minimaal 5  jaar garantie
  • Grote voorraad, korte levertijden
  • Ervaren installatieteams
  • De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
  • EMC certificering: geen storing in uw netwerk

Kies voor ervaring, kies voor kwaliteit

Al jarenlang levert Saled hoogwaardige LED verlichting. Ruim 500+ organisaties mochten wij reeds voorzien van LED verlichting. Deze ervaring helpt de installateurs, accountmanagers en adviseurs van Saled om u als klant optimaal te helpen.

De LED producten van Saled zijn van een zeer hoge kwaliteit. Saled beschikt over verschillende kwaliteitskeurmerken.

Korte terugverdientijd

Steeds meer organisaties en bedrijven kiezen voor het toepassen van LED verlichting vanwege de besparing op energie- en vervangingskosten en de korte terugverdientijd. Daarnaast komen LED oplossingen ook in aanmerking voor de Energie Investeringsaftrek (EIA). Bovendien draagt u ook nog eens u steentje bij aan een beter milieu.

Benieuwd naar de prijzen van Saled LED Verlichting? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Log dan in voor meer informatie.