Webshop

Collectief voordeel op bedrijfsbeveiliging

BOVAG Ledenwinkel en Securitas, wereldmarktleider in beveiligingsoplossingen, introduceren een bedrijfsbeveiligingsabonnement waarmee u tegen een vast tarief beveiligd bent en tevens voldoet aan de eisen die verzekeraars stellen, waaronder de Bovemij.

lees meer

200 zonnepanelen!

200 zonnepanelen op ons dak! Deze installatie is tot stand gekomen in samenwerking met partner KiesGroen, waarmee wij collectief inkoopvoordeel bieden aan BOVAG-leden.

lees meer

Bellen en internetten in het buitenland, zo voorkomt u hoge kosten!

U heeft ze vast gehoord, de horrorverhalen van ondernemers die na een weekje buitenland terugkomen met een torenhoge telefoonrekening. Gelukkig zijn de risico's op heel hoge rekeningen afgelopen jaren ingeperkt. Maar u kunt nog steeds veel geld kwijt zijn. Bijvoorbeeld in grensgebieden op de rand van de EU. Of doordat u ongemerkt een hotspot gebruikt. Lees dus voordat u deze zomer op vakantie gaat dit artikel nog eens goed door en zorg dat u niet alsnog voor hoge kosten komt te staan.

lees meer
Deze website gebruikt cookies waarmee wij het gedrag van bezoekers analyseren en onze website verbeteren. Lees onze cookieverklaring.