Webshop

People counting pakket

Voldoe met het people couting pakket aan de nieuwe eisen zonder extra personeelskosten. Met de nieuwe eisen mag er maar 1 bezoeker per m2 aanwezig zijn in uw winkel. De netwerkcamera telt het aantal binnenkomende mensen zodat er nooit te veel mensen in uw winkel zijn. Zo voldoet u aan de nieuwe eisen! 

lees meer

Extreem lage energie- en gastarieven 

De gasprijs is fors gedaald en ook de stroomprijs stond in twee jaar tijd niet zo gunstig. Dit vanwege de warme winter en de economische gevolgen van het coronavirus. Daardoor kunnen bedrijven hun energiekosten momenteel flink verlagen. Hou nu uw energiecontract tegen het licht en  kijk naar de besparingsmogelijkheden.

lees meer

Online BHV-trainingen 

Toch uw certificaat verlengen in deze periode? Dan hebben wij een passende oplossing! Kompas Veiligheidsgroep heeft een e-learning pakket samengesteld uw kennis op peil te houden. De E-learning BHV Herhaling is een veilig alternatief om uw BHV-certificaat te verlengen! Het uitgangspunt is de toepasbaarheid van de leerinhoud, waardoor u opgedane kennis en ervaring direct kunt vertalen in uw eigen organisatie. Na het afronden van deze E-Learning ontvangt u een BHV-certificaat met een geldigheid van 1 jaar.

lees meer

Informatie over coronavirus

In deze coronacrisis doen we al het mogelijke om onze dienstverlening te continueren en daarmee bij te dragen aan het zo goed mogelijk blijven functioneren. Op deze pagina leest u het laatste nieuws over de effecten van deze pandemie op onze services.

lees meer