Webshop

Bespaar voor uw eigen woning

Via BOVAG Ledenwinkel kunnen alle BOVAG-leden profteren van collectief inkoopvoordeel op zonnepanelen. Vanaf nu maken wij het mogelijk voor elke medewerker van een BOVAG-lid om te profiteren van het inkoopcollectief. 

Kijk wat u kunt besparen voor uw eigen woning!

lees meer

Haal uw BHV-certificaat veilig in coronatijd

Wellicht heeft u zich in de afgelopen periode afgevraagd of BHV trainingen wel door konden gaan, maar het antwoord op deze vraag is JA! Kompas Veiligheidsgroep is de partner van de BOVAG Ledenwinkel op het gebied van veiligheid. De trainingen zijn aangepast en vinden geheel plaats volgens de richtlijnen van het RIVM. Om te voldoen aan de richtlijnen zijn er zelfs nieuwe poppen aangeschaft voor de reanimatie, waarbij de longen van de pop ververst worden na elke reanimatie en daardoor nog meer veiligheid biedt om gewoon de cursus te doen.

lees meer

BOVAG-leden aan het woord

Sinds vorig jaar wordt de BOVAG Ledenwinkel uitgevoerd door Elgersma, een specialist in inkoop en e-fulfilment. Niet alleen het uiterlijk is vernieuwd: de Ledenwinkel bevat een groot aantal nieuwe producten en diensten. BOVAG-leden profiteren via de Ledenwinkel bovendien van veel voordeel over de hele linie. Hoe doet Elgersma dat? En wat levert u dat op? 

lees meer

5x Duurzame deals

Samen krijg je meer voor elkaar. Dat geldt ook voor gezamenlijk inkopen; het levert meer voordeel op dan wanneer je in je eentje iets inkoopt. Al meer dan vijftig jaar is dat is de kracht van de BOVAG Ledenwinkel. Daardoor kunt als lid van BOVAG profiteren van deze vijf duurzame deals.

lees meer