Webshop

Primeur! Nieuwe Waxoyl commercial

Maak kennis met tweelingbroers Barry en Berry!

Deze toffe commercial is het startsein van een stevig campagne plan rondom het merk Waxoyl. Waxoyl biedt hoogtechnologische beschermingsconcepten voor voertuigen in de automotive en de industriële sector op basis van vakkennis uit Zwitserland.

lees meer

Groener rijden voor BOVAG-leden met laadoplossingen

Een samenwerking tussen BOVAG Ledenwinkel en Eneco eMobility helpt BOVAG-leden de toekomst in

De BOVAG Ledenwinkel draait om voordeel, gebruiksgemak en ontzorging. Dankzij de samenwerking tussen Eneco eMobility en Elgersma, het bedrijf achter de BOVAG Ledenwinkel, zijn er nu ook totaaloplossingen beschikbaar voor BOVAG-leden om elektrische auto’s te laden. Dit kunnen laadoplossingen bij het bedrijf zijn, thuis bij de werknemer of op een locatie bij de klant.

lees meer

Auto Kar en NieuweStroom

Niek Wagemakers, eigenaar van Auto Kar B.V. in Steenbergen is trots op de aanpak van zijn eigen bedrijf waarbij het persoonlijk contact centraal staat. Daarnaast is hij zelf klant bij energieleverancier NieuweStroom. Hij herkent zich in de transparantie en gelooft in de lange termijnvisie van het concept van NieuweStroom. “Je beweegt mee met de beursprijzen. Die kunnen het ene moment hoger zijn dan het andere moment, maar op de langere termijn ben je altijd voordeliger uit.”

lees meer

Beschermende verzegeling voor glazen ruiten

Waxoyl Final Glass is een beschermende verzegeling voor autoruiten die gemakkelijk kan worden aangebracht op autoglas, koplampen, helmvizieren, enz De beschermende film zorgt voor een constant waterafstotend effect. 

lees meer