Webshop

Auto Kar en NieuweStroom

Niek Wagemakers, eigenaar van Auto Kar B.V. in Steenbergen is trots op de aanpak van zijn eigen bedrijf waarbij het persoonlijk contact centraal staat. Daarnaast is hij zelf klant bij energieleverancier NieuweStroom. Hij herkent zich in de transparantie en gelooft in de lange termijnvisie van het concept van NieuweStroom. “Je beweegt mee met de beursprijzen. Die kunnen het ene moment hoger zijn dan het andere moment, maar op de langere termijn ben je altijd voordeliger uit.”

lees meer

Beschermende verzegeling voor glazen ruiten

Waxoyl Final Glass is een beschermende verzegeling voor autoruiten die gemakkelijk kan worden aangebracht op autoglas, koplampen, helmvizieren, enz De beschermende film zorgt voor een constant waterafstotend effect. 

lees meer

BOVAG-leden aan het woord

Sinds vorig jaar wordt de BOVAG Ledenwinkel uitgevoerd door Elgersma, een specialist in inkoop en e-fulfilment. Niet alleen het uiterlijk is vernieuwd: de Ledenwinkel bevat een groot aantal nieuwe producten en diensten. BOVAG-leden profiteren via de Ledenwinkel bovendien van veel voordeel over de hele linie. Hoe doet Elgersma dat? En wat levert u dat op? 

lees meer