Webshop

Profiteer nu

Ontvang een 4MP binnencamera cadeau t.w.v. €255,- bij bestelling van een Platinum Plus pakket. Het pakket wordt gratis geïnstalleerd. Actie is geldig t/m 30 januari 2021.

lees meer

Hoe werkt energie- en persluchtbesparing?

Het begint natuurlijk met de keuze van een juiste compressor, maar er valt ook veel energie te besparen door onder andere drukken te verlagen en lekverliezen tegen te gaan. De kosten een lek van 3 mm bij een werkdruk van 7 bar kunnen oplopen tot wel € 1.300,- per jaar. Door tijdig onderhoud uit te voeren, voorkomt men een verlies en bespaart u kosten.

lees meer

Greenwaste wint zilveren FD Gazellen Award

Afgelopen 3 jaar is onze partner Greenwaste maar liefst 280% gegroeid. En zijn zij de afvalpartner voor u!  Voor dit resultaat hebben zij de Zilveren FD Gazellen Award gewonnen voor Regio Noord categorie middelgrote bedrijven. Uiteraard zijn wij als BOVAG Ledenwinkel hier ook heel trots op en willen Greenwaste feliciteren met het winnen van deze award.

lees meer

De Leestafel nu ook digitiaal

Met trots introduceert de Leestafel exclusief voor haar klanten Digi-Mags. Een digitaal tijdschriften platform voor bedrijven met een wachtruimte, die bezoekers de mogelijkheid biedt om tijdschrijften digitaal te lezen op hun mobiel.

lees meer