Webshop

Partnership Soly en BOVAG Ledenwinkel collectief voordeel op zonne-energie 

Partnership Soly en BOVAG Ledenwinkel: collectief voordeel op zonne-energie 

BOVAG Ledenwinkel slaat de handen ineen met Soly. In samenwerking worden er vanaf heden verschillende diensten aangeboden op het gebied van duurzame energieoplossingen. BOVAG-leden krijgen collectief voordeel.

‘Strategische samenwerking voor een duurzame toekomst’ 

Duurzame oplossingen 
BOVAG-leden krijgen via de BOVAG Ledenwinkel toegang tot exclusieve collectieve kortingen op drie belangrijke categorieën: Soly Carports, Solarpanels zakelijk en Solarpanels particulier. 

Zonne-energie voor iedereen toegankelijk 
De samenwerking tussen BOVAG Ledenwinkel en Soly sluit naadloos aan bij de strategie van Soly. Anastasia Dellis, Country Manager Nederland bij Soly, benadrukt het gedeelde streven naar slimme verduurzaming. “We zijn verheugd en trots op onze samenwerking met BOVAG Ledenwinkel. Soly zorgt ervoor dat alle BOVAG-leden een betrouwbare partner hebben bij elke stap in hun energietransitie. Met Soly is het onze missie om zonne-energie beschikbaar te maken voor iedereen. We ondersteunen BOVAG-leden bij de overstap naar duurzame en betaalbare energie door de verkoop en lease van zonne-energieoplossingen aan te bieden. Onze samenwerking is meer dan een partnerschap; het is een gedeelde visie voor een duurzame toekomst.”

Betrouwbare partner 
Henri van Hout, directeur van BOVAG Ledenwinkel, benadrukt de betrouwbaarheid van Soly als partner in de zonne-energiebranche. "Deze samenwerking stelt ons in staat om onze leden een breder scala aan zonne-energieoplossingen te bieden. Soly heeft de afgelopen tienjaar bewezen een solide bedrijf te zijn dat constant in beweging is in de duurzame energietransitie. Zij blijven innoveren en ontwikkelen. Wij dragen graag ons steentje bij aan het voor iedereen toegankelijk maken van zonne-energie," aldus Van Hout. 

Deze website gebruikt cookies waarmee wij het gedrag van bezoekers analyseren en onze website verbeteren. Lees onze cookieverklaring.