Webshop

Collectief voordeel op bedrijfsbeveiliging

BOVAG Ledenwinkel en Securitas, wereldmarktleider in beveiligingsoplossingen, introduceren een bedrijfsbeveiligingsabonnement waarmee u tegen een vast tarief beveiligd bent en tevens voldoet aan de eisen die verzekeraars stellen, waaronder de Bovemij.


Op de foto: Directeur BOVAG Ledenwinkel Henri van Hout (links) en Directeur Securitas Pascal Posthumus.

Wist u dat verzekeraars mogelijk niet uitkeren als uw bedrijfsbeveiliging niet aan de gestelde eisen voldoet?

Vanaf nu ontvangt u tegen een voordelig tarief hoogwaardig beveiligingsapparatuur, onderhoud en alarmcentrale dienstverlening, inclusief mobiele surveillance. En als BORG erkend beveiligingsbedrijf helpt Securitas u in het certificeringsproces, waarmee u aan alle BORG- en verzekeringseisen voldoet. Verzekeraars (zoals de Bovemij) vragen ten behoeve van zakelijke risico’s (opstal, inventaris, handelsvoorraad), altijd het BORG certificaat op om te controleren of de opgeleverde installatie aan hun preventie-eisen voldoet. 

Henri van Hout, directeur van Elgersma waar BOVAG Ledenwinkel onder valt, benadrukt dat Securitas Nederland een gerenommeerde en betrouwbare partner is in de beveiligingsbranche. “Deze samenwerking stelt ons in staat om BOVAG-leden een breder scala aan beveiligingsoplossingen te bieden”, aldus Van Hout. 

Dat deze gerenommeerde organisaties hun krachten bundelen wordt door Securitas als een zeer positieve ontwikkeling gezien. Pascal Posthumus, directeur MKB Securitas, geeft aan: “Het stelt ons vanuit Securitas in staat om de BOVAG-leden een complete beveiligingsoplossing te bieden en hiermee bij te dragen aan hun bedrijfscontinuïteit”.

Wilt u weten wat de beste oplossing voor uw bedrijf is? 

Klik op de button en laat uw gegevens achter. Securitas neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

 

Deze website gebruikt cookies waarmee wij het gedrag van bezoekers analyseren en onze website verbeteren. Lees onze cookieverklaring.