Webshop

Van papier en pennen, via hygiëne en cateringproducten tot persoonlijke beschermingsmiddelen; Lyreco is uw unieke leverancier voor al uw werkplekoplossingen.

Één adres, één factuur, bij u op de zaak geleverd.

BOVAG heeft voor u gunstige tarieven onderhandelt voor de meest gebruikte artikelen van BOVAG Leden. Daarnaast profiteert u van:

  • een vaste chauffeur
  • een overzichtelijke maandfactuur en
  • franco leveringen.

Altijd de scherpste prijs!

U ontvangt scherpe prijzen voor de meest bestelde artikelen door BOVAG Leden en gemiddeld 35% korting op het overige assortiment. Indien er specifieke artikelen zijn die u vaak besteld, dan kunt u hiervoor nog een individuele nettoprijs voor afspreken.

Gepersonaliseerde producten

Ook voor al uw gepersonaliseerde producten kunt u bij Lyreco terecht. Vraag een account aan en bekijk wat ze voor u kunnen betekenen.

De voordelen van Lyreco zelf ervaren? Vul onderstaand formulier in. 

De producten bestelt u rechtstreeks op uw persoonlijke account bij Lyreco. Via onderstaand formulier krijgt u een vrijblijvend account voor de Lyreco webshop. Dit met de voordelige condities zoals met de BOVAG ledenwinkel is afgesproken. U zit dus nergens aan vast.

Deze website gebruikt cookies waarmee wij het gedrag van bezoekers analyseren en onze website verbeteren. Lees onze cookieverklaring.