Webshop

« terug naar overzicht 

Zonnepanelen

Samen naar een duurzame toekomst!

Onze leverancier is een vooruitstrevende onderneming, gespecialiseerd in de levering en installatie van zonnestroomsystemen. Naast het uitgebreide assortiment van zonnestroom producten, bieden zij ook deskundig advies over het beste systeem in uw specifieke situatie. Van advies tot installatie tot financiering en subsidieaanvraag, alles wordt geregeld! Zo zorgen zij dat iedereen op een makkelijke, voordelige en duurzame manier op de energierekening kan besparen.               

  • Deskundig advies in elke situatie
  • Zonnepanelen met zeer scherpe prijzen
  • Hoge service, keiharde garanties
  • Snelle levering uit eigen voorraad
  • Zeer tevreden klanten geven hun een 8,7!
bovag-ledenwinkel-zonnepanelen-collectief-tip-thuis

Samen verduurzamen

Haal meer uit uw BOVAG lidmaatschap

5 redenen om nú te kiezen voor duurzame energie
Het verduurzamen van uw bedrijf is niet altijd eenvoudig. De overheid legt u op om over te stappen op nieuwe energie voorzieningen, maar waar moet u beginnen? Laat staan, hoe gaat u dat financieren en wat is het rendement? De BOVAG Ledenwinkel helpt u. Zo zijn er op dit moment 5 redenen om over te stappen op duurzame energievoorzieningen.

Bekijk de 5 redenen

300 zonnepanelen op het BOVAG huis

Onlangs heeft Zonnemarkt voor het BOVAG huis in Bunnik ruim 300 zonnepanelen geplaatst. Zie hieronder het installatieproces.

  


Nieuw: BOVAG Ledenwinkelvoordeel voor elke medewerker

Vanaf nu maken wij het mogelijk voor elke medewerker van een BOVAG-lid om ook te profiteren van het inkoopcollectief. Kijk wat u kunt besparen voor uw eigen woning of bedrijf, ga snel naar de speciale website van Zonnemarkt en vraag een geheel vrijblijvend advies aan.

Offerte aanvragen


Wellicht ook interessant voor u: