Webshop

« terug naar overzicht 

Zonnepanelen

Samen naar een duurzame toekomst!

Alles van advies tot installatie

Onze leverancier Zonnemarkt is een vooruitstrevende onderneming, gespecialiseerd in de levering en installatie van zonnestroomsystemen. Naast het uitgebreide assortiment van zonnestroom producten, bieden zij ook deskundig advies over het beste systeem in uw specifieke situatie. Van advies tot installatie tot financiering en subsidieaanvraag, alles wordt geregeld! Zo zorgen zij dat iedereen op een makkelijke, voordelige en duurzame manier op de energierekening kan besparen.               

  • Deskundig advies in elke situatie
  • Zonnepanelen met zeer scherpe prijzen
  • Hoge service, keiharde garanties
  • Snelle levering uit eigen voorraad
  • Zeer tevreden klanten geven hun een 8,7!

SCIOS Scope 12: Verplichte keuring voor uw verzekering

Veel verzekeraars verplichten een SCIOS scope 12-keuring voor zonnestroominstallaties vanwege brandrisico's en de electrische veiligheid. De keuring is in het leven geroepen vanwege vergroot gevaar bij defecten en verkeerde montage. 

Hier wordt onder andere gekeken naar de montage van de zonnepanelen op het dak, eventueel aanwezigheid van een correct ballastplan, voldoende afstand tot de dakranden, werken met compatible connectoren, een geschikte groepenkast voor alle opgetelde stromen etc. De inspecteur beoordeelt alle aspecten en brengt hier een rapport van uit. Dit rapport, eventueel met bewijs van de aangebrachte  verbeterpunten, kunt u aanleveren bij uw verzekeringsmaatschappij als bewijs dat de pv-installatie conform Scope-12 is gemonteerd en opgeleverd.

Een Scope-12 keuring dient door een onafhankelijke instantie te worden uitgevoerd. Echter kan het in het voortraject handig zijn om als installateur met deze instantie in gesprek te gaan over hoe één en ander aangepakt kan worden. Dit om verrassingen achteraf te voorkomen. Daarom heeft Zonnemarkt een netwerk van instanties welke voor u de keuring kunnen verzorgen en waar zij voor de tijd eventueel zaken mee kunnen afstemmen.

Gaat u een nieuwe zonnestroominstallatie aanleggen?

Dan bent u tot 1 januari 2023 ook verzekerd als u een opleveringsbewijs van Techniek Nederland hebt. BOVAG Ledenwinkel partner Zonnemarkt levert zonnepanelen met dit bewijs.


300 zonnepanelen op het BOVAG huis

Onlangs heeft Zonnemarkt voor het BOVAG huis in Bunnik ruim 300 zonnepanelen geplaatst. Zie hieronder het installatieproces.

  


BOVAG Ledenwinkelvoordeel voor elke medewerker

Het is mogelijk voor elke medewerker van een BOVAG-lid om ook te profiteren van het inkoopcollectief. Kijk wat u kunt besparen voor uw eigen woning of bedrijf, vul het formulier in en vraag een geheel vrijblijvend advies aan.

Gratis advies en opbrengst berekening 

De adviseurs van Zonnemarkt staan altijd open voor een vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit gesprek worden uw wensen en daksituatie doorgenomen. U ontvangt een persoonlijke Zonnemarkt offerte op maat. Mocht u geen interesse hebben in een adviesgesprek aan huis, dan kunnen zij u natuurlijk ten alle tijden ook telefonisch te woord staan.


Wellicht ook interessant voor u: