Webshop

« terug naar overzicht 

De energiezuinige keuze van KiesGroen 

Zonne-energie opent deuren voor uw bedrijf, waaronder de mogelijkheid om uw bedrijfsactiviteiten energieneutraal te maken. Ontdek nu de voordelen van zonne-energie en profiteer collectief met Kiesgroen via BOVAG Ledenwinkel. Dit helpt niet alleen uw energiekosten te beheersen, maar laat ook ruimte over voor andere waardevolle zakelijke investeringen.

BOVAG propositie: Via de BOVAG Ledenwinkel ontvangt u 5% korting op de aanschafkosten van zonnepanelen.


Over KiesGroen

KiesGroen heeft ruim 10 jaar ervaring met het plaatsen van zonnepanelen op daken van het midden- en kleinbedrijf. Als u voor KiesGroen kiest, weet u zeker dat uw zonnepanelen volgens alle geldende regels en richtlijnen worden geplaatst en kunt u van een optimaal rendement en lange garanties profiteren. KiesGroen werkt landelijk en heeft kantoren in Almere, Geesteren (Ov) en Erp. 

Omdat ze een groot netwerk van leveranciers hebben, kunnen ze voor iedereen een zonnepanelensysteem op maat samenstellen. Ze werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en gecertificeerd personeel.

         


 


SCIOS Scope 12: Verplichte keuring voor uw verzekering

Veel verzekeraars verplichten een SCIOS scope 12-keuring voor zonnestroominstallaties vanwege brandrisico's en de electrische veiligheid. De keuring is in het leven geroepen vanwege vergroot gevaar bij defecten en verkeerde montage. 

Hier wordt onder andere gekeken naar de montage van de zonnepanelen op het dak, eventueel aanwezigheid van een correct ballastplan, voldoende afstand tot de dakranden, werken met compatible connectoren, een geschikte groepenkast voor alle opgetelde stromen etc. De inspecteur beoordeelt alle aspecten en brengt hier een rapport van uit. Dit rapport, eventueel met bewijs van de aangebrachte  verbeterpunten, kunt u aanleveren bij uw verzekeringsmaatschappij als bewijs dat de pv-installatie conform Scope-12 is gemonteerd en opgeleverd.

Een Scope-12 keuring dient door een onafhankelijke instantie te worden uitgevoerd. Echter kan het in het voortraject handig zijn om als installateur met deze instantie in gesprek te gaan over hoe één en ander aangepakt kan worden. Dit om verrassingen achteraf te voorkomen. Daarom heeft KiesGroen een netwerk van instanties welke voor u de keuring kunnen verzorgen en waar zij voor de tijd eventueel zaken mee kunnen afstemmen.


300 zonnepanelen op het BOVAG huis

Ook het BOVAG huis in Bunnik is voorzien van ruim 300 zonnepanelen. Zie hieronder het installatieproces.

  

Bekijk hier andere projecten van KiesGroen


Wellicht ook interessant voor u: 

    

Deze website gebruikt cookies waarmee wij het gedrag van bezoekers analyseren en onze website verbeteren. Lees onze cookieverklaring.