Webshop

Incasso 

Ervaart u ook regelmatig dat klanten niet of niet op tijd betalen? Kies dan voor online incasso van GGN.

Alles-in-een oplossing
Jij upload je facturen, GGN doet de rest. Van aanmaning tot en met de deurwaarder. Zij doen dit met respect voor jouw klant en jouw portemonnee.

Wat kost het?
In 70% van de gevallen wordt jouw openstaande factuur zonder tussenkomst van de rechter geïncasseerd. Jij hebt dan geen kosten want jouw klant betaalt in dat geval onze kosten. Lukt het niet om jouw factuur te incasseren, dan werkt GGN met een kostenmaximum. Je betaalt dus maximaal:

  • 20 euro in het geval we stoppen zonder tussenkomst van de rechter
  • 220 euro na een gerechtelijke fase

Dit is inclusief 20% korting, met branchecode BOVAGLW19 speciaal voor jou als BOVAG-lid en exclusief eventuele kosten voor externe partijen. Bereken gemakkelijk de kosten voor jou en je klant op onze BOVAG-pagina.

Hoe werkt het? 
Meer informatie over deze samenwerking vind je op de BOVAG-pagina. Om direct gebruik te maken van dit aanbod kun je direct je incasso-opdracht indienen.  Vul hier de gegevens van je niet-betalende klant in en vervolgens je eigen gegevens. Vergeet niet de branchecode te vermelden op de pagina waar je de bedrijfsgegevens invoert. Uw branchecode is: BOVAGLW19

Na aanmelding ontvang je logingegevens voor MijnGGN: het online portal waar je in het vervolg alles kunt regelen en waar je 24/7 inzicht hebt in lopende zaken.

Meer informatie of direct een incasso-opdracht starten?
Lees op www.ggn.nl/incasso/bovag alles over de voordelen van de samenwerking tussen BOVAG ledenwinkel en GGN. Je kunt hier ook direct de eerste incasso-opdracht aanleveren. Als er nog vragen zijn, helpt de commerciële binnendienst u graag verder via 088-3316678.