Webshop

Incasso 

Wij helpen jou bij onbetaalde facturen

Het niet betaald krijgen van openstaande facturen is een van de grootste ergernissen van ondernemers. Vaak kiezen bedrijven er voor om de factuur af te boeken terwijl de dienst wel geleverd is. Vreemd eigenlijk. Zeker als blijkt dat ondernemers jaarlijks 2,2 miljard euro aan onbetaalde facturen hebben.

Daarom heeft GGN als grootste incasso en gerechtsdeurwaarderskantoor in Nederland een eenvoudige online oplossing. Jij uploadt de facturen, wij doen de rest. En in 70% van de gevallen is dat voor ondernemers zelfs volledig kosteloos!


Hoe werkt het?

Met Online incasso helpen wij je in 3 simpele stappen met je openstaande facturen:

  • Upload je onbetaalde factuur en vul alle gegevens in. Dit kost je maximaal 3 minuten.
  • Wij checken alle gegevens en gaan direct voor je aan de slag. Bij vragen, nemen we binnen één werkdag contact met je op.
  • Periodiek houden wij je op de hoogte en zelf kan je 24/7 de voortgang van je onbetaalde factuur volgen via mijnggn.nl.

Benieuwd of online incasso ook voor jou geschikt is? Doe dan snel de check op onze speciale BOVAG-pagina.


20% korting voor Bovag leden

70% van de vorderingen wordt vrijwel direct voldaan. Dit noemen wij de minnelijke fase. Weten wij de vordering in deze fase te innen, is dat voor jou kosteloos. Mocht dit niet het geval zijn, brengen wij een bedrag aan administratiekosten in rekening. BOVAG leden ontvangen 20% korting op deze kosten en betalen in plaats van 25 euro slechts 20 euro. Maar gelukkig is in de meeste gevallen incasso voor jou volledig kosteloos.


Meer informatie of direct een incasso-opdracht starten?

Lees op http://www.ggn.nl/incasso/bovag alles over de voordelen van de samenwerking tussen BOVAG ledenwinkel en GGN. Hier kun je ook direct je eerste incasso-opdracht aanleveren. Heb je nog vragen of wil je een vrijblijvend advies over je factuur, dan helpen wij je graag verder via 088-3316678.