Webshop

Incasso 

Niets is zo vervelend dan dat u een dienst levert, maar dat de betaling – om welke reden dan ook – uitblijft. Ervaart u ook regelmatig dat klanten niet tijdig betalen? Het verzenden van één of meerdere herinnering(en) heeft niet geholpen en u wilt zich op andere zaken kunnen richten. Dan kunt u vanaf nu GGN inschakelen. BOVAG ledenwinkel biedt in samenwerking met GGN de mogelijkheid om tegen een voordelig tarief incasso-opdrachten uit handen te geven.

Heeft u een klant die niet betaalt?
GGN is er voor ondernemers die te maken hebben met niet of slecht betalende klanten. Als incassobureau én deurwaarder in één, regelen zij het hele traject. Online vult u de gegevens van uw niet-betalende klant in. Via een beveiligde online-omgeving kunt u 24/7 uw incasso-opdracht volgen, terwijl de experts voor u aan het werk zijn.

Wat zijn de voordelen?
    • Als lid van BOVAG ontvangt u een korting op de online dienstverlening van GGN
    • Als uw klant de volledige vordering voldoet, betaalt u niets
    • Direct en eenvoudig uw incasso-opdracht(en) online indienen
    • 24/7 inzage in uw lopende dossiers via uw persoonlijke klantportaal MijnGGN
    • GGN verzorgt het gehele traject voor u. Bekijk hier het incassoproces
    • De kennis en ervaring van GGN, de grootste incasso- en deurwaardersorganisatie van Nederland

Wie is GGN?
GGN biedt alle diensten die nodig zijn om rekeningen betaald te krijgen. Van acceptatie, facturatie, debiteurenbeheer tot en met minnelijke en gerechtelijke incasso. Zij maken effectief gebruik van kennis over debiteuren en hun betaalgedrag, waarbij GGN het sociale en financiële rendement samen laat komen. GGN, aandacht loont. 

Met 8 eigen incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoren verspreid over het land, is GGN de grootste creditmanagementorganisatie van Nederland. Als marktleider lopen ze ver vooruit als het gaat om innovaties en digitalisering. 

Meer weten?
Wilt u meer weten over de samenwerking? Klik dan op onderstaande button.