Webshop

Incasso 

Ervaart u ook regelmatig dat klanten niet of niet op tijd betalen? Kies dan voor online incasso van GGN.

Alles-in-een oplossing
U upload uw facturen, GGN doet de rest. Van aanmaning tot en met de deurwaarder. Zij doen dit met respect voor uw klant en uw portemonnee.

Wat kost het?
In 70% van de gevallen wordt uw openstaande factuur zonder tussenkomst van de rechter geïncasseerd. U heeft dan geen kosten want uw klant betaalt in dat geval onze kosten. Lukt het niet om uw factuur te incasseren, dan werkt GGN met een kostenmaximum. U betaalt dus maximaal:

  • 20 euro in het geval we stoppen zonder tussenkomst van de rechter
  • 220 euro na een gerechtelijke fase

Dit is inclusief 20% korting, speciaal voor u als BOVAG-lid en exclusief eventuele kosten voor externe partijen. Bereken gemakkelijk de kosten voor u en uw klant op onze BOVAG-pagina.

U moet een speciale BOVAG branchecode opgeven. Deze treft u in de Bovagledenwinkel e-shop.

Hoe werkt het? 
Meer informatie over deze samenwerking vind u op de BOVAG-pagina. Om direct gebruik te maken van dit aanbod kunt u direct uw incasso-opdracht indienen.  Vul hier de gegevens van u niet-betalende klant in en vervolgens uw eigen gegevens. Vergeet niet de branchecode te vermelden op de pagina waar u de bedrijfsgegevens invoert. 

Na aanmelding ontvangt u logingegevens voor MijnGGN: het online portal waar u in het vervolg alles kunt regelen en waar u 24/7 inzicht hebt in lopende zaken.

Meer informatie of direct een incasso-opdracht starten?
Lees op www.ggn.nl/incasso/bovag alles over de voordelen van de samenwerking tussen BOVAG ledenwinkel en GGN. U kunt hier ook direct de eerste incasso-opdracht aanleveren. Als er nog vragen zijn, helpt de commerciële binnendienst u graag verder via 088-3316678.