Webshop

Incasso 

GGN helpt u bij onbetaalde facturen

Het niet betaald krijgen van openstaande facturen is een van de grootste ergernissen van ondernemers. Vaak kiezen bedrijven er voor om de factuur af te boeken terwijl de dienst wel geleverd is. Vreemd eigenlijk. Zeker als blijkt dat ondernemers jaarlijks 2,2 miljard euro aan onbetaalde facturen hebben.

Daarom heeft GGN als grootste incasso en gerechtsdeurwaarderskantoor in Nederland een eenvoudige online oplossing. U uploadt de facturen, zij doen de rest. En in 70% van de gevallen is dat voor ondernemers zelfs volledig kosteloos!


Hoe werkt het?

Met Online incasso helpt GGN in 3 simpele stappen met openstaande facturen:

  • Upload uw onbetaalde factuur en vul alle gegevens in. Dit kost u maximaal 3 minuten.
  • GGN checkt alle gegevens en gaat direct voor u aan de slag. Bij vragen neemt GGN binnen één werkdag contact op.
  • Periodiek houdt GGN u op de hoogte en zelf kunt u 24/7 de voortgang van uw onbetaalde factuur volgen via mijnggn.nl.

Benieuwd of online incasso ook voor u geschikt is? Doe dan snel de check op de speciale BOVAG-pagina.


20% korting voor BOVAG leden

70% van de vorderingen wordt vrijwel direct voldaan. Dit heet de minnelijke fase. Weten zij de vordering in deze fase te innen, is dat voor u kosteloos. Mocht dit niet het geval zijn, brengen zij een bedrag aan administratiekosten in rekening. BOVAG leden ontvangen 20% korting op deze kosten en betalen in plaats van 25 euro slechts 20 euro. Maar gelukkig is in de meeste gevallen incasso voor u volledig kosteloos.


Whitepaper aanvragen 

"Maak winst van uw omzet. Onbetaalde facturen voorkomen".


Meer informatie of direct een incasso-opdracht starten?

Lees op http://www.ggn.nl/incasso/bovag alles over de voordelen van de samenwerking tussen BOVAG ledenwinkel en GGN. Hier kunt u ook direct uw eerste incasso-opdracht aanleveren. Heeft u nog vragen of wilt u een vrijblijvend advies over uw factuur, dan helpen ze u graag verder via 088-3316678.

Deze website gebruikt cookies waarmee wij het gedrag van bezoekers analyseren en onze website verbeteren. Lees onze cookieverklaring.