Webshop

GGN helpt u bij onbetaalde facturen

Het niet betaald krijgen van openstaande facturen is één van de grootste ergernissen van ondernemers. Vaak kiezen bedrijven er voor om de factuur af te boeken terwijl de dienst wel geleverd is. Vreemd eigenlijk. 

Daarom heeft GGN als grootste incasso en gerechtsdeurwaarderskantoor in Nederland een eenvoudige online oplossing. U uploadt de facturen, zij doen de rest. En in 70% van de gevallen is dat voor ondernemers zelfs volledig kosteloos!

BOVAG Propositie: 20% korting voor BOVAG leden op administratiekosten en gratis consult met een incasso-expert

 


Gaat u op de juiste manier om met onbetaalde facturen? Vraag het de expert van GGN!

Incasso kan een uitdaging zijn, maar we staan voor u klaar. Wij bieden u als BOVAG lid een gratis consult aan met een incasso-expert van GGN. Zo ontdekt u of u op de juiste manier omgaat met onbetaalde facturen.

Vraag hier een (online) adviesgesprek aan


20% korting voor BOVAG leden

70% van de vorderingen wordt vrijwel direct voldaan. Dit heet de minnelijke fase. Weten zij de vordering in deze fase te innen, is dat voor u kosteloos. Mocht dit niet het geval zijn, brengen zij een bedrag aan administratiekosten in rekening. BOVAG leden ontvangen 20% korting op deze kosten en betalen in plaats van 25 euro slechts 20 euro. GGN verdiept zich in de persoon achter de schuld en stemt hun aanpak hierop af. Goed voor uw klant én uw portemonnee.

 

Deze website gebruikt cookies waarmee wij het gedrag van bezoekers analyseren en onze website verbeteren. Lees onze cookieverklaring.