Webshop

Eneco eMobility helpt u met laadoplossingen

Steeds meer mensen schaffen een elektrische auto aan en hebben vragen over de bijbehorende laaddienstverlening. Deze klanten wilt u natuurlijk de beste service bieden. Uiteraard kunt u ook voor uzelf of voor uw bedrijfterrein een laadpaal aanschaffen.

Wij bieden u twee mogelijkheden:

  • Indien u een laadpaal aan uw klant wilt aanbieden, klik dan op de button 'Laadpaal voor uw klant". U leest hier hoe u snel en zeer eenvoudig u klanten van dienst kan zijn.
  • Bent u op zoek naar een laadpaal voor uzelf of op uw bedrijventerrein, klik dan op de button 'Laadpaal voor mijzelf'. Vul het formulier in en Eneco eMobility neemt direct contact met u op.

  

Waarom kiezen BOVAG leden voor een laadpaal via Eneco eMobility:

Een laadpunt verkopen was nog nooit zo eenvoudig. 

In samenwerking met Eneco eMobility kunt u uw klanten beter adviseren en van een passend laadpunt voorzien. Eneco eMobility biedt laadpunten voor elk type elektrische auto en bedrijfswagen. Een oplossing voor iedereen, zowel voor particulieren, kleine bedrijven en grote maatschappijen.

Proces

Installatie door Eneco eMobility

U kunt er voor kiezen om de installatie te laten uitvoeren door Eneco eMobility. Wel net zo makkelijk en tevens profiteert u van diverse voordelen!

  • Er wordt altijd een kabel gelegd die geschikt is voor 22kW, ongeacht de lader. Als u deze niet legt, zijn de kosten voor verzwaring achteraf vele malen hoger. Dit wanneer u bv een nieuwe auto krijgt die een 22kW kabel vraagt. 
  • Er wordt direct een datakabel gelegd, ongeacht of hij direct op een slimme meter wordt aangesloten. Als u deze niet legt zijn de kosten achteraf vele malen hoger. Hetzelfde tracé dient gelegd te worden als voor de voedingskabel.
  • Slim laden (LBA) wordt meteen meegenomen tijdens installatie. 
  • Geen schouwingskosten 

Installatiepakketten

Wij hebben diverse installatiepakketten ontwikkeld. Mocht de juiste optie voor u of uw klant er niet bijzitten, ontvangt u of uw klant een offerte op maat.

Extra training en ondersteuning

Er komt veel kijken bij het verkopen van een auto. Zeker een elektrische auto. Eneco eMobility biedt u naast laadpalen eventueel ook een totaalpakket waarmee u uw klant overtuigt. 

  • Trainingen op locatie voor verkopers 
  • Demolaadzuilen in showroom
  • Communicatiemiddelen als flyers en brochures voor klanten
  • Gebruiksvriendelijke portal voor aanmelden klanten

 

Deze website gebruikt cookies waarmee wij het gedrag van bezoekers analyseren en onze website verbeteren. Lees onze cookieverklaring.