Webshop

Laadpalen voor op de zaak en thuis

Steeds meer Nederlanders stappen over op elektrisch rijden. Er komen steeds meer nieuwe elektrische modellen op de markt en een elektrische auto wordt steeds betaalbaarder. Ook is het door de lage bijtelling een aantrekkelijke, zakelijke manier van vervoer. 

Wij geloven in laden thuis en op het werk. 70% van het autoverkeer is woon-werkverkeer. Als je thuis en op de zaak je auto kunt laden, kom je nooit met een lege accu te staan.

BOVAG Ledenwinkel en Eneco eMobility zijn een samenwerking aangegaan om BOVAG-leden eenvoudig van laadpunten te kunnen voorzien voor alle typen elektrische auto’s. Wilt u als BOVAG-lid laadpunten op uw bedrijf laten monteren of voor uw klant thuis? Dan bent u op deze pagina op het goede adres.

Waar kunnen wij u bij helpen? 

Maak uw keuze: 

              

Laadpunt op de zaak

Eneco eMobility biedt een passende laadoplossing voor iedere situatie, of je nu één, twee of honderd elektrische auto’s wilt laden. Een laadpunt regel je snel en eenvoudig via deze website.

Met een laadpunt van Eneco eMobility laat je zien dat je duurzaam onderneemt. Met een laadpas- of laadpunt van Eneco eMobility laadt je altijd op 100% duurzame stroom, afkomstig van de zon en de wind. Zo draag je actief en zichtbaar bij aan een beter milieu.

Een duurzame onderneming begint op de parkeerplaats

Vanaf 2020 worden laadpunten verplicht voor parkeerterreinen bij bedrijven. Vanaf dan moeten er laadpalen komen bij nieuwe of ingrijpend gerenoveerde commerciële gebouwen die 10 of meer parkeerplaatsen hebben. Bij deze gebouwen verplicht een Europese richtlijn bedrijven om 1 laadpaal per 10 parkeerplaatsen te installeren. 

 

 

De installatie

Voor de installatie brengen wij indien nodig een bezoek aan uw locatie om de situatie in kaart te brengen. Bij de installatie van de laadpunten wordt rekening gehouden met de laatste veiligheidsnormen en uitsluitend gecertificeerde hardware gebruikt.

Oplossing op maat

Onze laadpunten zijn voorzien van de nieuwste Smart Charging-technieken, waarbij de laadpunten automatisch minder vermogen leveren wanneer er veel auto’s staan te laden. Hierdoor hoeft uw installatie niet altijd verzwaard te worden bij de aanleg van de laadinfrastructuur. Dat bespaart kosten. Eneco eMobility adviseert u hierover tijdens uw offerteaanvraag. Ook raakt de installatie met SmartCharging niet overbelast. De laadpunten leveren automatisch minder vermogen wanneer er een temperatuurstijging wordt gemeten. Zo laadt u altijd veilig en snel uw auto’s op.

Laadpunt thuis voor uw klant

Is uw klant op zoek naar een laadpunt voor thuis? U kunt hem via BOVAG Ledenwinkel daarbij helpen, en nog met korting ook! Een laadpunt thuis voor uw klant regelt u snel en eenvoudig via de online aanvraagomgeving. Uw klant ontvangt van ons een e-mail met een persoonlijke link naar zijn of haar omgeving. Hier kan de klant zijn persoonlijke informatie aan ons doorgeven. Op basis van de antwoorden bieden wij uw klant een offerte aan. Na goedkeuring van de offerte bestellen wij het laadpunt en kan de installatie ingepland worden.

Installatie

Na de goedkeuring van de offerte neemt een van onze installateurs contact met uw klant op om de installatie van het laadpunt in te plannen. De installatie van een thuislaadpunt duurt meestal een halve dag.

Oplossing op maat

Eneco eMobility werkt uitsluitend met erkende installateurs en al onze hardware voldoet aan de laatste veiligheidsnormen en is gecertificeerd.  Met onze Home Load Balancing-oplossing zorgen wij ervoor dat het laadpunt van uw klant precies weet hoeveel stroom er in de rest van het huis verbruikt wordt en deze past daarop zijn laadsnelheid aan. Zo weet uw klant zeker dat uw laadpunt nooit meer stroom verbruikt dat het huis aankan, en toch zo snel mogelijk uw auto oplaadt.

Wellicht ook interessant voor u: