Webshop

Waxoyl biedt een breed assortiment aan kwalitatieve producten waaronder lakverzegeling, keramische coatings, polijstmiddelen, onderhoud & reiniging, anti-corrosie en interieurbescherming. 

Vergroot uw after sales omzet

De basis van de productlijn is innovatieve technologie op het gebied van lakbescherming en bekleding bescherming. U heeft een goed verdienmodel per behandeling die u kunt aanbieden.

Geinteresseerd om Waxoyl als reseller op te nemen in uw assortiment?

Enkele populaire behandelingen:

Lakverzegeling

Waxoyl lakverzegeling voorziet de lak van een wax beschermend schild. De lak is daarmee uitstekend bestand tegen agressie van buitenaf zoals uv-straling, zure regen en strooizout. Door de beschermende werking blijft de lak zo goed als nieuw en behoudt de auto een hogere inruilwaarde. Met deze behandeling is een duur wasprogramma in de wasstraat niet meer nodig en de auto blijft langer schoon!

U kunt deze behandeling aanbieden bij de verkoop van een nieuwe auto of occasion. Voor nieuwe auto's wordt een garantie van 3 jaar gegeven. Voor occasions een garantie van 2 jaar.

 

Waxoyl keramische coating

Keramische coating voorziet de lak van een hoogglans beschermend schild. De lak is daarmee uitstekend bestand tegen agressie van buitenaf zoals uv-straling, zure regen en strooizout. De verbindende en beschermende coating hecht zich permanent met het oppervlak en is niet eenvoudig met schoonmaakmiddelen te verwijderen. 

U kunt deze behandeling aanbieden bij de verkoop van een nieuwe auto of occasion. Bij deze behandeling wordt 5 jaar garantie gegeven op glans– en kleurbehoud van de lak.

Bij een keramische coating is het advies om de auto eerst grondig te reinigen, poetsen en polijsten. Uiteraard ontvangt u van ons alle support bij vragen.

  
Voorbeeld keramische coating (klik op het plaatje voor de video)

Bekledingbescherming

Een onzichtbaar product die de soepelheid van de stof, de glans en levendigheid van de kleuren behoudt. Dankzij de vocht- en vuilafstotende eigenschappen is het reinigen van het interieur voortaan heel eenvoudig. Reinigen met een stofzuiger of een mild reinigingsmiddel is voldoende om het interieur fris en jong te houden.

Waxoyl UPT vormt een schild om de vezels van de bekleding heen, waardoor het vuil niet meer kan binnendringen.

Geschikt voor auto, boot, caravan en camper.

 

Met Waxoyl bieden we

Een greep uit het assortiment

Dit zeggen onze Waxoyl partners:

      

Vraag vrijblijvend informatie aan:

Deze website gebruikt cookies waarmee wij het gedrag van bezoekers analyseren en onze website verbeteren. Lees onze cookieverklaring.