Webshop

ZonneCarports: Optimaal gebruik parkeerterrein

Parkeren, laden, opwekken en besparen. Alles onder één dak.

Met ZonneCarports benut u elke vierkante meter optimaal. Koop uw ZonneCarports via BOVAG Ledenwinkel bij partner Soly. Elke installatie wordt compleet opgeleverd met een laadpaal, waardoor u en uw klanten direct kunnen laden met 100% eigen, groene zonne-energie.

Of u nu kiest voor koop, lease of huur, deze ZonneCarports zijn ontworpen om flexibiliteit en duurzaamheid te bieden voor elke situatie.

Met een ZonneCarport voldoet uw pand altijd minimaal aan energielabel C.

✓ Optimaal benutten van parkeerruimte
✓ Direct laden op 100% eigen zonne-energie
✓ Altijd droog en in de schaduw parkeren
✓ Snelle installatie
✓ Altijd opgeleverd met een laadpaal 

BOVAG propositie: Gratis Scope-12 rapportage ten behoeve van bank en/of verzekeraar.


Wat levert een ZonneCarport op?

Laat Soly het uitrekenen met een Quickscan. Gratis en geheel vrijblijvend!

 

 Verdienen met HBE certificaten


HBE staat voor Hernieuwbare Brandstof Eenheid. Het is een verhandelbaar certificaat om de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te verlagen en schadelijke emissies te reduceren. Sinds 2015 zijn deze certificaten te verkrijgen voor bedrijven die elektrische voertuigen op hun eigen terrein opladen. Met een ZonneCarport is het mogelijk om aanspraak te maken op deze certificaten en deze te verkopen aan partijen die de uitstoot voor fossiele brandstof moeten compenseren. Een mooi verdienmodel. 


Soly helpt u met:

✓ Aanvraag omgevingsvergunning
✓ Subsidie mogelijkheden
✓ HBE-certificaten


Landal Greenparks en Soly openen ZonneCarport

24 parkeerplekken met een carport met 140 zonnepanelen. Samen goed voor een stroomopbrengst van 55.000 kWh. Met deze opbrengst is het mogelijk om 330.000 km te rijden op groene stroom. Deze indrukwekkende cijfers horen bij de ZonneCarport geplaatst door Soly, in opdracht van Landal Greenparks Aelderholt. 


Wat levert een ZonneCarport u op?


Ontdek het voordeel met een Quickscan!

De Quickscan geeft inzicht in wat de mogelijkheden zijn voor een ZonneCarport op uw terrein en wat dit u oplevert. Gratis en geheel vrijblijvend!

 

Deze website gebruikt cookies waarmee wij het gedrag van bezoekers analyseren en onze website verbeteren. Lees onze cookieverklaring.