Webshop

BOVAG-leden aan het woord

Wat is het grootste voordeel van het BOVAG-lidmaatschap? Op die vraag zijn vele antwoorden mogelijk, maar als je het puur financieel bekijkt, dan moet het antwoord zijn: de BOVAG Ledenwinkel. Wij bestaan bijna net zo lang als BOVAG, en heeft altijd één doel gehad: leden helpen aan goederen en diensten tegen een voordelig tarief. Maar daar houdt het niet op. Naast kortingen en direct voordeel in de vorm van kostenbesparing biedt BOVAG Ledenwinkel voornamelijk gemak. Zo hoeven leden niet meer zelf alle leveranciers te vergelijken: dat hebben wij al voor hen gedaan. Wij selecteren de beste leveranciers met het grootste voordeel.

Natuurlijk kunnen wij vertellen hoeveel voordeel te behalen valt en dat u meer uit uw BOVAG-lidmaatschap kunt halen. Maar vele BOVAG-leden ging u al voor, lees hieronder meer over onze tevreden klanten. 

BOVAG over de Ledenwinkel 

“De BOVAG Ledenwinkel is een goed bewaard geheim”, zegt Peter Niesink, algemeen directeur van BOVAG. “Wie goed gebruik maakt van de Ledenwinkel, kan het BOVAG-lidmaatschap eenvoudig terugverdienen, meermaals zelfs. Een uitstekend argument voor het lidmaatschap van BOVAG. We zien helaas wel dat lang niet alle leden de weg naar de Ledenwinkel weten te vinden. Dat is zonde, want daarmee doen ondernemers zichzelf tekort. Bovendien lopen de voordelen alleen maar op naarmate de Ledenwinkel meer afzet. Ik zou iedereen dus willen oproepen: de Ledenwinkel is er voor u, maak er gebruik van!” 

Dirk van Gestel - Story Waardenburg 

Dirk van Gestel van Story Waardenburg: “Voor gasten die willen wachten tijdens het onderhoud van zijn of haar BMW of MINI, stellen we verschillende werkplekken beschikbaar en natuurlijk is er ook een leestafel met tijdschriften. We zien dit als een vanzelfsprekendheid om de klant zich zo goed als mogelijk thuis te laten voelen in ons bedrijf.” In de Ledenwinkel krijgt u een tijdschriftenpakket van De Leestafel drie maanden gratis, en daarna met korting op een jaarabonnement. 

Erik Beets - Autobedrijf Beets 

Erik Beets van Autobedrijf Bertus Beets: "Wij zijn Erkend Duurzaam en dus steeds vaker aan het kijken hoe om te gaan met innovatie op het gebied van duurzaamheid. Op onze aanschaf van zonnepanelen hebben wij in totaal duizend euro extra korting ontvangen via BOVAG Ledenwinkel." De BOVAG Ledenwinkel biedt vijf procent korting op de aanschafkosten van zonnepanelen. 

 

IVECO Schouten 

De Utrechtse vestiging van IVECO Schouten investeerde in ledverlichting via de Ledenwinkel. "De energiebesparing zal maar liefst 65.043 kWh per jaar zijn", zegt een woordvoerder. " Hierdoor is de terugverdientijd nog geen 4.5 jaar. Daarnaast wordt de uitstoot van CO2 en zwavel aanzienlijk teruggebracht."