Webshop

IVECO SCHOUTEN

BOVAG-lid Iveco Schouten uit Utrecht is het eerste BOVAG-lid dat gebruik maakt van de speciale BOVAG-ledenkorting op LED verlichting van de nieuwe voorkeursleverancier Saled. Zij gaan maar liefst ruim € 8.500,- per jaar besparen en hebben de investering al binnen 4 jaar terugverdiend. Tevens reduceert Schouten met LED verlichting de jaarlijkse CO2 uitstoot met liefst 36.814 kg!

 

 

Hans Jongerius Groep

Saled heeft de showroom en de kantoorruimtes van autobedrijf Hans Jongerius voorzien van nieuwe LED verlichting. Na positieve ervaringen met de nieuwe verlichting, mocht Saled later ook de verlichting in de werkplaats vervangen. De autodealer in Woerden gaat enorm veel besparen met de nieuwe verlichting en draagt tevens bij aan een beter milieu. 

In de showroom en op kantoor zijn de conventionele T8 verlichting vervangen door LED Panel lights. In de werkplaats is de retrofit-methode toegepast. Dit betekent dat de huidige armaturen nog in een goede staat verkeerden en Saled alleen de lampen verving door LED. Hier zijn T8 LED tubes geplaatst. Hans Jongerius is lid bij BOVAG en kon op deze manier profiteren van 25% extra korting op de aanschaf van LED verlichting. 

Met de nieuwe verlichting gaat de autodealer enorm besparen. Ten eerste leveren de nieuwe lichtbronnen al een besparing op van 71% op de energierekening. Daarnaast wordt de uitstoot van zowel CO2 als zwavel gereduceerd met respectievelijk 23.946 kilogram en 17.981 gram per jaar. Hiermee verdient Hans Jongerius de verlichting al binnen twee jaar terug!

Visser Automotive

Saled heeft onlangs LED verlichting mogen plaatsen bij Visser Automotive. De Peugeot dealer in Nijkerk heeft verschillende ruimtes laten omtunen. Hiermee gaat het bedrijf veel besparen op de energierekening en daarnaast bijdragen aan een beter milieu. Verder worden de auto’s nu weer in uitstekend licht gepresenteerd aan de klant.

Met de nieuwe verlichting gaat Visser Automotive enorm veel besparen op de verlichtingscomponent van de energierekening, namelijk 54%. Daarnaast zal de CO2- en zwaveluitstoot afnemen met respectievelijk 5045 kilogram en 3788 gram per jaar. Daarmee komt de terugverdientijd op minder dan 3.2 jaar. Er is nieuwe verlichting geplaatst in de showroom, receptie en het kantoor. Voor de showroom is er gekozen om retrofit toe te passen. Daar is het type High Bay geplaatst. Daarnaast zijn de conventionele PL-C lampen vervangen door LED downlighters en zijn er verschillende nieuwe LED panelen geplaatst. 

     

Van Es Automotive

Van Es Automotive in ‘s-Hertogenbosch verving recent alle verlichting in de showroom, kantoren en kantine door duurzame LED verlichting. In de showroom was onvoldoende licht, waardoor Saled werd ingeschakeld voor hulp. Omdat van Es lid is van de BOVAG-ledenwinkel kregen zij van Saled 25% korting op de aanschaf.

Dankzij de overstap naar LED wordt de uitstoot van CO2 en zwavel gereduceerd met maar liefst 1975 kilogram en 1496 gram respectievelijk per jaar. De terugverdientijd is 4,4 jaar. Dit betekent dat de investering zich ruim binnen de levensduur van de nieuwe LED verlichting zal uitbetalen.

 

Pouw Automotive in BOVAG krant

Hoe ook u kan besparen

Als BOVAG-lid stapt u over op gloednieuwe en gecertificeerde LED verlichting inclusief:

  • 5 jaar gratis montage
  • 5 jaar gratis onderhoud
  • 5 jaar gratis service
  • 5 jaar garantie

En dat alles zonder ook maar één cent te investeren!  

Over Saled LED Verlichting

Saled is voor u als BOVAG-lid de leverancier in hoogwaardige professionele LED verlichting. De LED verlichting van Saled is 99,9% recyclebaar, geeft ruim 50% minder CO2 uitstoot en bespaart ruim 50% energie. Saled levert niet alleen nieuwe armaturen inclusief lichtbron. Zij zijn gespecialiseerd in het 1 op 1 vervangen de conventionele lichtbron naar een LED lichtbron in het bestaande armatuur. Dit betekent dat u uw huidige armatuur niet hoeft te vervangen om over te stappen naar LED. Kortom uw partner in duurzaamheid.

En als erkend BOVAG-lid ontvangt u nu een korting van maar liefst 25% op alle verschillende LED oplossingen van Saled!

Saled Nederland komt graag bij u langs om u te voorzien van alle informatie om over te stappen op energiezuinige Led verlichting. Hierbij krijgt u ook een gratis lichtadvies.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op of kijk eens op www.saled.nl.

Deze website gebruikt cookies waarmee wij het gedrag van bezoekers analyseren en onze website verbeteren. Lees onze cookieverklaring.