Webshop

Over BOVAG Ledenwinkel

Inkoopvoordeel speciaal voor BOVAG leden

De BOVAG Ledenwinkel biedt inkoopvoordeel voor BOVAG leden. Door het afsluiten
van collectieve contracten af met gerenommeerde leveranciers, bespaart u enorm op
uw inkoopkosten voor bijv. energie en telefonie. Ook kunt u in de webshop vele
artikelen bestellen voor de werkplaats, de showroom of kantoor.


Wat is het?                     

De BOVAG Ledenwinkel genereert inkoopvoordeel op een breed terrein, exclusief voor BOVAG leden. In de BOVAG Ledenwinkel webshop kunnen kwaliteitsproducten gekocht worden tegen een scherpe prijs. Via het marketingconcept BOVAG BEST BUY ontvangt u als lid actuele acties en aanbiedingen en wordt u geïnformeerd over nieuwe producten en diensten. Uiteindelijk met één doel: het bieden van de beste koop!

Hoe werkt het?

Nadat u bent ingelogd met uw lidmaatschapsgegevens, ziet u het aanbod dat de BOVAG Ledenwinkel voor u heeft geselecteerd, op basis van uw lidmaatschap. Dit zijn allerlei producten die u in de werkplaats of in de showroom kunt gebruiken, maar tevens alle 'collectief voordeel' afspraken die wij hebben gemaakt met leveranciers voor bijvoorbeeld vaste telefonie, energie, afvalverzameling en BHV trainingen.

Wat levert het op?

Bovag Ledenwinkel heeft afspraken met veel leveranciers, waardoor de besparingen voor u vaak enorm zijn!  Via onze webshop kunt u allerlei benodigdheden voor uw bedrijf bestellen, alles op één plek.

Wat kost het?

De BOVAG Ledenwinkel webshop is één van de vele voordelen van het BOVAG lidmaatschap. U profiteert van het 'Collectief voordeel' en daardoor kunt u flink besparen. 

Vragen?

Heeft u behoefte aan meer informatie? Ons verkoopteam is bereikbaar via 030 – 65 95 222 of via verkoop@bovag-ledenwinkel.nl

Bekijk hier met welke leveranciers wij samenwerken en 'collectief voordeel'
kunnen bieden >>

 

Deze website gebruikt cookies waarmee wij het gedrag van bezoekers analyseren en onze website verbeteren. Lees onze cookieverklaring.