Webshop

Coming Soon - Elektrisch laden 

De groei van elektrische voertuigen zal u niet ontgaan zijn. Ook in uw branche zijn deze ontwikkelingen volop te zien en kunt u er niet meer omheen.

BOVAG Ledenwinkel helpt en ondersteunt u! Op onze website kunt u binnenkort terecht voor verschillende laadoplossingen. Naast producten, kunnen wij u in veel meer ondersteunen.

Zo kunt u binnenkort via BOVAG Ledenwinkel kiezen voor ons E-Charging concept. Met dit concept kunt u laadpalen laten installeren, maar hoeft u niet bezig te zijn met de technische zaken en het onderhoud van de laadpaal. Het hele proces, van oriëntatie tot installatie, hebben wij al voor u doorlopen. We werken hiervoor samen met de beste laadpaal leveranciers en betrouwbare installatiepartijen met landelijke dekking. Wij garanderen de scherpste prijs voor u met een volledige ontzorging. 

Laat uw gegevens achter en u bent als eerste op de hoogte van deze nieuwe producten en diensten. 

Laadoplossingen 

 

EV Cable Hook

De perfecte haak om de laadkabel te organiseren. Iedere elektrische rijder kent het wel: bij het opladen van het voertuig ligt de kabel op de grond en bij het opruimen van de laadkabel worden handen of kleren vies. Dankzij de EV Cable Hook is dat verleden tijd. Bestel hem vandaag nog in onze E-Shop.

Benieuwd hoe het werkt? Bekijk hieronder de video! 

EV Reel 

Steeds meer mensen ervaren het ongemak van losse kabels die rondslingeren, vies worden en makkelijk beschadigd raken. De EV Reel is ontwikkeld om de laadkabel van elektrische voertuigen gemakkelijk op te bergen en zonder vieze handen op te rollen. En de haspel kan gemakkelijk in de kofferbak geplaats worden. Het is ook mogelijk de EV Reel te bedrukken met eigen logo. 

Benieuwd hoe het werkt? Bekijk hieronder de video! 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief