Webshop

Financieel Inzicht geeft rust en overzicht. Heeft uw medewerker behoefte aan financieel inzicht omdat de toekomst verandert? Dan is het fijn dat u als werkgever kunt ondersteunen. Onduidelijkheid over de financiële toekomst kan namelijk een grote belemmering zijn voor de medewerker in ‘beweging’ te komen.

Er speelt momenteel veel op financieel gebied; we hebben een pensioenakkoord, er is een RVU-regeling, wat kan ik met een generatiepact? Kan ik eerder stoppen met werken en wat zijn dan eigenlijk de mogelijkheden? En wat betekent dat in mijn portemonnee?

Dat is precies wat de professionals bij Comminz graag komen uitleggen.

Als een van de grootste financiële communicatiebureau ’s helpt Comminz medewerkers bij bedrijven met het geven van Financieel Inzicht. Eenvoudig, helder, in netto bedragen. Maar wel compleet met alle inkomsten en uitgaven, nu en later, zodat uw medewerker precies weet waar hij of zij aan toe is. Zowel nu als in de toekomst.

Vanuit de BOVAG Ledenwinkel zijn er met het collectieve aanbod voordelige tarieven afgesproken. Ook verzorgt Comminz workshops voor uitleg aan werkgevers en werknemers, zodat zij goed op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen en mogelijkheden. De workshops voor werkgevers zijn kosteloos (maximaal 1 deelnemer per lid). Kijk bij het aanbod wat de inzet van Comminz kan bijdragen voor uw organisatie.

Mocht u zelf contact opnemen met Comminz, zorg dan dat u uw BOVAG ledenwinkel lidmaatschapsnummer vermeldt, zodat u van de scherpe tarieven gebruik kunt maken

 

Wilt u meer informatie? Laat dan hier uw gegevens achter!