Webshop

Dé digitale sleutel voor ondernemers en de overheid

eHerkenning is de manier van inloggen voor ondernemers. Hiermee logt u op één manier veilig in bij meer dan 400 organisaties. eHerkenning: straks onmisbaar, nu verkrijgbaar. In essentie regelt eHerkenning de digitale herkenning en controleert het de digitale bevoegdheid van iemand die online een dienst wil afnemen of tot een dienst wilt inloggen. In principe is eHerkenning een toegangspoort waar wordt gecontroleerd of u daadwerkelijk bent wie u zegt dat u bent. Maar ook of u mag doen wat u wilt doen. E-herkenning wordt door overheidsinstanties in toenemende mate vereist, zoals bij de gemeente, het UWV en de Belastingdienst.

BOVAG Ledenwinkel heeft afspraken gemaakt met een door de overheid erkende eHerkenningsleverancier. Het grote voordeel wat deze leverancier biedt is dat zij het aanvraagproces volledig geautomatiseerd hebben. Zo hoeft u niet meer 10-12 weken te wachten, maar kan de aanvraag al binnen een dag worden afgerond. Alle voordelen waar u als BOVAG-lid van profiteert op een rijtje:

  • Een korting van 10% op een nieuw eHerkennings product, welke wordt verrekend bij verlenging na 1 jaar.
  • Een volledig digitaal proces
  • Binnen 1 werkdag een afgerond eH3 product (in tegenstelling van de gemiddelde doorlooptijd van 10 tot 12 weken bij concurrentie).
  • Het Self Service Portaal inclusief en altijd beschikbaar en inclusief een of meerdere beheerdersrollen
  • Onbeperkt aantal machtigingen op de eH producten middels het Self Service Portaal
  • Heel gemakkelijk en volledig digitaal ketenmachtigen aanvragen en accepteren, hier zit een eenmalige verhoging aan welke daarna onbeperkt gebruikt kan worden, het maakt dus niet uit voor u of u 1,2,3 of meer ketenmachtigingen nodig heeft in tegenstelling tot andere aanbieders.
  • Elk moment van de dag inzage in alle producten en heel gemakkelijk rechten of machtigingen intrekken of toevoegen.
  • De mogelijkheid via het Self Service Portaal ook andere producten direct aan te schaffen zoals SSL-certificaten voor uw website.  

Waar kunt u mee inloggen met eHerkenning?

Bij een groot aantal organisaties kunt u al inloggen met eHerkenning. 

Wilt u een e-herkenning aanvragen?

Registreer u via onderstaand formulier. Zodra u zich heeft geregistreerd, ontvangt u direct een e-mail om te starten met het aanvraagproces rechtstreeks bij de leverancier Digidentity. De korting wordt achteraf verrekend.

Mocht u nog vragen hebben of komt u er niet uit, neem dan gerust contact op via 030 - 65 95 222 of verkoop@bovag-ledenwinkel.nl

Registreren voor kortingscode