Webshop

Betaalt uw organisatie te veel energiebelasting?

Goed nieuws! Te veel betaalde energiebelasting kunt u nu terug ontvangen. En dat zelfs over de afgelopen 5 jaar! Het gaat vaak al snel om enkele duizenden euro’s.

Hoe werkt het?

Veel bedrijven zijn vaak niet op de hoogte van de belastingmaatregel. Deze belasting mag geheven worden over de totaal afgenomen hoeveelheid energie (kWh en m3 gas), wanneer er sprake is van meerdere aansluitingen van elektriciteit of gas op één locatie.

Onze belastingadviseur is gespecialiseerd in het onderzoeken van de mogelijkheden tot teruggave van energiebelasting en het verzorgen van restitutie van energiebelasting over de afgelopen 5 jaar. Het gaat in die gevallen al snel om enkele duizenden euro’s. In de afgelopen jaren heeft hij voor een groot aantal organisaties met succes dit traject doorlopen.

Hij zorgt ervoor dat de energieleverancier(s) en/of de Belastingdienst een herberekening van de energiebelasting kan uitvoeren en het teveel betaalde bedrag op uw rekening wordt teruggestort. De werkzaamheden vinden plaats op basis van no cure, no pay. Om te starten met de werkzaamheden heeft hij bij aanvang slechts de gegevens nodig van uw elektriciteits- en gasaansluitingen. Daarna kost het traject uw organisatie geen tijd.

Uw voordelen

  • Ervaren belastingspecialisten.
  • Honderden succesvolle teruggaven. Een grote kans op succes.
  • Haalbaarheidsonderzoek vooraf. Dit voorkomt teleurstelling.
  • No cure, no pay. Geen oplossing, geen betaling.

Laat u helpen via de BOVAG Ledenwinkel. In 95% van de gevallen zijn wij in staat uw te veel betaalde energiebelasting terug te vragen.