Webshop

Nu extreem lage energie- en gastarieven 

De gasprijs is fors gedaald en ook de stroomprijs stond in twee jaar tijd niet zo gunstig. Dit vanwege de warme winter en de economische gevolgen van het coronavirus. Daardoor kunnen bedrijven hun energiekosten momenteel flink verlagen. Hou nu uw energiecontract tegen het licht en kijk naar de besparingsmogelijkheden.

Er zijn momenteel twee factoren die een belangrijke oorzaak zijn van de zeer lage energieprijzen. Deze factoren zijn:

  1. De zachte winter
  2. De economische gevolgen van het Coronavirus

De zachte winter 

Afgelopen winter hadden we een zeer zachte winter. De Elfstedentocht was bijvoorbeeld een ver-van-ons-bed-show. Door de zachte winter viel de hoeveelheid gas die nodig was om onze woningen en bedrijfspanden te verwarmen mee. Momenteel zijn onze gasvoorraden dus nog flink voorradig en dat merken we met de huidige, lage gasprijs.

De economische gevolgen van het Coronavirus

Zoals we allemaal merken, heeft het Coronavirus een flinke impact op de economie. Daarmee is de vraag naar olie ook sterk gereduceerd. Doordat bedrijven stil liggen, het aantal vliegtuigen in de lucht nihil is en de transportsector vrijwel plat ligt, verbruiken we wereldwijd minder olie. Dit gaat om miljoenen vaten per dag. Door de verminderde olievraag, daalt de prijs van olie en ook de prijs van gas en stroom. Deze laatste twee zijn namelijk gekoppeld aan de olieprijs.

Ook besparen op uw energierekening? Koop collectief in! Met het BOVAG Energiecollectief. Want daarmee kan uw voordeel met gemak oplopen tot enkele duizenden euro’s per jaar.

Collectief energie inkopen loont.

Zeker voor u als BOVAG lid. Dus wilt u besparen op uw jaarlijkse energienota? Stap ook over! Want in de afgelopen maanden alleen al hebben honderden BOVAG leden ruim 25% op hun energiekosten bespaard, door over te stappen naar het BOVAG Energiecollectief. Dat voordeel kan ook voor u zijn.

Nieuwsgierig wat u kunt besparen?

Mail vandaag nog uw energie-jaarnota naar ons toe, dan ontvangt u direct een op maat gemaakte besparingsanalyse. U zult merken, dat overstappen én collectief energie inkopen, ook voor u wel heel erg makkelijk én voordelig kan zijn.

Collectief energie inkopen.
Net zo makkelijk. Zeker zo voordelig. Met het BOVAG Energiecollectief.