Webshop

Dynamische energieprijzen

Loopt uw energiecontract bijna af en vraagt u zich af wat wijsheid is in deze tijd van alsmaar stijgende prijzen? De BOVAG Ledenwinkel heeft een interessante deal met NieuweStroom, waarbij u het inkoopbedrag met slechts een kleine opslag betaalt voor elektriciteit en gas. 

De energiemarkt werkt op basis van vraag en aanbod. Op de spotmarkt komt zo voor stroom elk uur een inkoopprijs tot stand, voor gas elke dag. NieuweStroom geeft hun eigen inkoopvoordeel transparant door aan hun klanten. Ze koppelen uw verbruik namelijk 1-op-1 aan de spotmarkt, met alleen een vaste kleine opslag per kWh/m³. Zo betaalt u nooit voor voorfinancierings- of verzekeringspremies die verborgen zitten in vaste prijzen. 

Via de BOVAG Ledenwinkel profiteert u bovendien van 10% korting op de opslagkosten.

Voordelen voor u: 

 • Altijd contractvrij
 • Eerlijke prijsvorming en lager prijsrisico
 • Totale controle 
 • Kosteloos bijdragen aan de energietransitie


Klant aan het woord

Vakgarage AutoKar: “We zijn een vrij traditioneel bedrijf. Het was destijds niet makkelijk om iets nieuws te proberen op het vlak van een energiecontract. Ik geloofde echter gauw in het nieuwe concept en aanbod wat ik van NieuweStroom kreeg. De prijs en zekerheid vind ik belangrijk. En ik ben ervan overtuigd dat dit bij NieuweStroom goed zit."

 

Inmiddels doen al 20.000 bedrijven mee met NieuweStroom!


Voordelen toegelicht

 • Eerlijk en controleerbaar
  Uw verbruik wordt gekoppeld aan de dynamische prijzen van de spotmarkt (Epex) met een kleine vaste opslag, maar zonder risicopremies zoals bij vaste prijzen. De afgelopen 7 jaar was de spotmarkt gemiddeld tussen de 5-21% goedkoper dan de lange-termijnbeurs waar vaste prijzen op gebaseerd worden..

 • Totale controle
  U heeft real-time inzicht in de beursprijzen en uw werkelijke verbruik. Zo kunt u de duurste momenten (deels) vermijden en uw verbruik (deels) verschuiven naar de goedkoopste. Bespaart u ook nog eens op uw CO2 uitstoot.

 • Kosteloos bijdragen aan de energietransitie
  Door inzicht kunt u piekprijzen (deels) vermijden. Goed voor uw portemonnee. Maar wist u dat u zo tevens een belangrijke rol speelt in het slagen van de Nederlandse energietransitie?

 • Geen vast contract
  U kunt ieder moment opzeggen, zonder boete. Zo weet u zeker dat NieuweStroom niet achterover leunt zodra u klant bent.


Ook bij de Carwash zijn ondernemers blij met NieuweStroom

 

Ook benieuwd wat NieuweStroom voor uw bedrijf kan bieden?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan: