Webshop

In verband met de huidige marktomstandigheden kan het langer duren voordat u reactie krijgt op uw (aan)vraag. Onze partners doen hun uiterste best om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn.

 

Collectief energie inkopen

Net zo makkelijk. Zeker zo voordelig. Met BOVAG Ledenvoordeel.

Jaarlijks is het verstandig om uw energiecontract eens goed onder de loep te nemen. Wij adviseren daarom aan om regelmatig naar uw energiecontract te kijken. Via de BOVAG Ledenwinkel kunt u kiezen uit twee soorten energie. Energie op basis van vaste of dynamische tarieven. We adviseren u graag.

Vaste tarieven

Gegarandeerd zijn van een voordelige prijs kan dankzij vaste prijzen. U bent hiermee zeker van een goed tarief gedurende de gehele looptijd. Bij een stijging van de energiemarkt kan een keuze voor vast voordelig uitpakken.

+ Zekerheid
+ Blijvend voordelig (ook bij verlenging)
+ Groene energie

– Niet profiteren van prijsdalingen
– Vaste looptijd contract

Dynamische tarieven

Dankzij de slimme meter is het nu mogelijk om uw energieverbruik op uur basis afgerekend te krijgen. Dit noemen we dynamische prijzen of flexibele tarieven. Dit is een interessante keuze omdat risico-opslagen niet doorgerekend hoeven te worden door de energiemaatschappij.

+ Transparantie
+ Geen vast contract
+ Voordelig (Rendementen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst)

– Geen keuze van aanbieder
– Onvoorspelbaarheid energiemarkt

Nieuwsgierig wat u kunt besparen?

Vraag vandaag nog een advies aan, dan nemen wij contact met u op. U zult merken, dat overstappen én collectief energie inkopen, ook voor u wel heel erg makkelijk én voordelig kan zijn.