Webshop

« terug naar overzicht 

Dynamische energieprijzen

De energiemarkt werkt op basis van vraag en aanbod. Op de spotmarkt komt zo voor stroom elk uur een inkoopprijs tot stand, voor gas elke dag. NieuweStroom geeft hun eigen inkoopvoordeel transparant door aan hun klanten. Ze koppelen uw verbruik namelijk 1 op 1 aan de spotmarkt, met alleen een vaste kleine opslag per kWh/m³. Zo betaalt u nooit voor voorfinancierings- of verzekeringspremies die verborgen zitten in vaste prijzen.

Voordelen voor u: 

  • Vrijheid en gelijkwaardigheid, altijd contractvrij
  • Eerlijke prijsvorming en lager prijsrisico
  • Totale controle en extra besparen
  • Kosteloos bijdragen aan de energietransitie

Eerlijk en controleerbaar

Uw verbruik word gekoppeld aan de dynamische prijzen van de spotmarkt (Epex) met een kleine vaste opslag, maar zonder risicopremies zoals bij vaste prijzen. De afgelopen 7 jaar was de spotmarkt gemiddeld tussen de 5-21% goedkoper dan de lange-termijnbeurs waar vaste prijzen op gebaseerd worden..

Totale controle en extra besparen 

U heeft real-time inzicht in de beursprijzen en uw werkelijke verbruik. Zo kunt u de duurste momenten (deels) vermijden en uw verbruik (deels) verschuiven naar de goedkoopste. Bespaart u ook nog eens op uw CO2 uitstoot.

Kosteloos bijdragen aan de energietransitie.

Door inzicht kunt u piekprijzen (deels) vermijden. Goed voor uw portemonnee. Maar wist u dat u zo tevens een belangrijke rol speelt in het slagen van de Nederlandse energietransitie?

Geen vast contract

U kunt ieder moment opzeggen, zonder boete. Zo weet u zeker dat NieuweStroom niet achterover leunt zodra u klant bent.


Vrijblijvend advies? 

Ook nieuwsgierig naar de verrassende aanpak van NieuweStroom? Maak een afspraak om uw voordelen verder te bespreken.