Webshop

« terug naar overzicht 

Dynamische energieprijzen

BOVAG Ledenwinkel biedt collectief inkoop voordeel voor dynamische energieprijzen via NieuweStroom. De tarieven van NieuweStroom voor elektriciteit en gas zijn direct gekoppeld aan de prijzen op de spotmarkten (de zogenoemde ‘day ahead markt’) met een vaste kleine opslag per kWh/m³. Jouw tarief voor elektriciteit kan daardoor per uur verschillen. En voor gas per dag.

BOVAG Propositie: 10% korting op de opslagkosten

 

Voordelen: 

  • Realtime inzicht in kosten
  • Geen risico opslag van de leverancier
  • Contractvrij


Klant aan het woord

Auto Kar en NieuweStroom

Een energieke relatie om in stand te houden

Auto Kar heeft als één van de eerste BOVAG-leden gekozen voor een energiecontract bij NieuweStroom, gebaseerd op dynamische beursprijzen. Ondanks hun traditionele aanpak, zag eigenaar Niek snel de voordelen in van het nieuwe aanbod, vooral vanwege de lagere langetermijnkosten vergeleken met vaste tarieven. De positieve ervaring en de waarde die hij hecht aan lange termijnrelaties hebben ertoe geleid dat Auto Kar nog steeds klant is.

Met het oog op toekomstige veranderingen in de mobiliteitssector, heeft Auto Kar geïnvesteerd door elektrische auto's in te zetten, gespecialiseerd personeel aan te nemen en een openbare laadpaal te installeren. Deze laadpaal, populair in een oudere wijk waar eigen laadpunten ontbreken, zou in de toekomst met de dynamische prijzen van NieuweStroom nog aantrekkelijker kunnen worden voor klanten.

Niek benadrukt het belang van transparante communicatie en goede klantenservice, waarden die hij deelt met NieuweStroom. Hij waardeert het directe contact, de heldere communicatie zonder onnodige opsmuk, en de flexibiliteit om het contract op elk moment op te zeggen.

 

 

Voordelen Dynamische Energieprijzen

Transparant en Verifieerbaar Jouw energieverbruik wordt direct gekoppeld aan de dynamische prijzen van de spotmarkt (Epex), met enkel een kleine vaste toeslag, vrij van risicopremies die wel bij vaste tarieven voorkomen. Historisch gezien was de spotmarkt de afgelopen 7 jaar gemiddeld 5-21% voordeliger dan de lange-termijnmarkt, waarop vaste tarieven gebaseerd zijn.

Volledige controle Je hebt real-time toegang tot beursprijzen en jouw eigen verbruiksgegevens. Dit stelt je in staat om de kostbaarste verbruiksmomenten gedeeltelijk te vermijden en je energieverbruik zoveel mogelijk te verschuiven naar de voordeligste perioden.

Kosteloze Bijdrage aan de Energie Transitie Dankzij dit inzicht kun je piekprijzen deels omzeilen, wat niet alleen voordelig is voor jouw portemonnee maar ook bijdraagt aan de energietransitie in Nederland.

Flexibiliteit zonder vast contract Je hebt de vrijheid om op elk gewenst moment op te zeggen, zonder enige boete of extra kosten.


 

Klant aan het woord

 


Vrijblijvend advies? 

Ook nieuwsgierig naar de verrassende aanpak van NieuweStroom? Laat je gegevens achter en ontvang een heldere persoonlijke aanbieding.

Deze website gebruikt cookies waarmee wij het gedrag van bezoekers analyseren en onze website verbeteren. Lees onze cookieverklaring.