Webshop

« terug naar overzicht 

Dynamische energieprijzen

BOVAG Ledenwinkel biedt collectief inkoop voordeel voor dynamische energieprijzen via NieuweStroom. De tarieven van NieuweStroom voor elektriciteit en gas zijn direct gekoppeld aan de prijzen op de spotmarkten (de zogenoemde ‘day ahead markt’) met een vaste kleine opslag per kWh/m³. Uw tarief voor elektriciteit kan daardoor per uur verschillen. En voor gas per dag.

Gebruik meer stroom als de tarieven laag zijn, dan bespaart u direct extra op de energiekosten van uw bedrijf..  

Via de BOVAG Ledenwinkel profiteert u bovendien van 10% korting op de opslagkosten.

Voordelen voor u: 

 • Realtime inzicht uw kosten
 • U betaalt geen risico opslag van de leverancier
 • Contractvrij


Klant aan het woord

Auto Kar en NieuweStroom

Een energieke relatie om in stand te houden

Auto Kar is één van de eerste BOVAG-leden die gebruik is gaan maken van het aanbod van energieleverancier NieuweStroom: een energiecontract gebaseerd op dynamische (beurs)prijzen. Voor stroom wisselen deze beursprijzen per uur, voor gas per dag. Het verbruik van de klant wordt rechtstreeks aan deze prijzen gekoppeld.

 

Voordelen toegelicht

 • Eerlijk en controleerbaar
  Uw verbruik wordt gekoppeld aan de dynamische prijzen van de spotmarkt (Epex) met slechts een kleine vaste opslag, maar zonder risicopremies zoals bij vaste prijzen. De afgelopen 7 jaar was de spotmarkt gemiddeld tussen de 5-21% goedkoper dan de lange-termijnbeurs waar vaste prijzen op gebaseerd worden.

 • Totale controle 
  U heeft real-time inzicht in de beursprijzen en uw werkelijke verbruik. Zo kunt u de duurste momenten (deels) vermijden en uw verbruik (deels) verschuiven naar de goedkoopste. 

 • Kosteloos bijdragen aan de energietransitie
  Door inzicht kunt u piekprijzen (deels) vermijden. Goed voor uw portemonnee en de Nederlandse energie transitie!

 • Geen vast contract
  U kunt ieder moment opzeggen, zonder boete. 


 

Ook in de carwash branche zijn ondernemers blij met NieuweStroom

 


Vrijblijvend advies? 

Ook nieuwsgierig naar de verrassende aanpak van NieuweStroom? Ze geven u een persoonlijk aanbod, zodat duidelijk is wat u gaat betalen.

Deze website gebruikt cookies waarmee wij het gedrag van bezoekers analyseren en onze website verbeteren. Lees onze cookieverklaring.