Webshop

« terug naar overzicht 

Maandelijks een vast bedrag voor energie

Als BOVAG Ledenwinkel bieden we collectief voordeel bij Noord Energie. Deze partner biedt energie met flexibele tarieven, maar met een geruststellend vast maandbedrag. Dit betekent dat u gedurende 12 maanden exact weet waar u aan toe bent, zelfs als de energieprijzen op de markt fluctueren.

BOVAG Propositie: BOVAG-leden krijgt 20% op het vastrecht en daarbij ook voordeel op de kWh en m3-prijs.


Voordelen:

  • Vast maandbedrag 
  • Opzeggen wanneer u wilt met opzegtermijn van 30 dagen
  • Ieder moment om te zetten naar een vaste prijs
  • Snelle klantenservice en persoonlijk contact

Artikel BOVAG Krant februari 2023


Klanten vertellen

Via de Bovag ben ik in contact gekomen met Noord energie. Deze hebben mij een voorstel gedaan met korting via de Bovag. Hierdoor is mijn maand tarief gehalveerd en wordt deze steeds naar beneden bijgesteld.  

Deze aanpak stel ik zeer op prijs.

Bas van Vloten
Directeur - Van Vloten Car B.V.

------------------------

Vanaf het begin tot het einde goed door de vertegenwoordiger uitgelegd, de beste beslissing die ik in tijden heb gemaakt. Alles duidelijk en inzichtelijk betreffende verbruik en kosten. Het scheelde een hoop geld ten opzichte van mijn oude energieleverancier.

Iedereen die ik ken zal ik Noord Energie aanbevelen.

Mevrouw B. Nonnekens
Garage Nonnekens Automotive B.V uit Bussum

------------------------

Zoals vele automotive bedrijven hebben wij ook ervaren wat een aanslag de nieuwe energierekening na afloop van de contractperiode op de cashflow doet. In ons geval een verhoging van € 30.000,- op jaarbasis. Mijn oog viel op de mogelijkheid via het BOVAG collectief over te sluiten naar Noord Energie. 

Uiteraard even verdiept in wat de verschillen dan zijn, afrekenen op basis korte termijn beurstarieven met een opslag voor de dienstverlening. Nu heb ik geen glazen bol en hebben ze die bij Noord Energie ook niet, maar het is vooral de transparantie die mij aanspreekt en een fors lager maandtarief. Nu maar hopen dat de prijzen niet door het dak gaan.

De overgang was super eenvoudig en snel geregeld, 100% ontzorgd kun je rustig stellen. Binnen 2 weken over en ik heb nu fantastisch inzicht in het verbruik.

Rolf Selling
Eigenaar van Selling MotorbikesVoordelen verder uitgelegd:

Normaliter boden energiebedrijven contracten aan met vaste maandbedragen dat jaarlijks op de jaarafrekening verrekenen werd. Dit kan in deze tijd alleen nog bij de relatief dure variabele contracten. Bij dynamische prijzen wijzigt het maandbedrag zelfs maandelijks. 

Vaste maandbedrag

Met Noord Energie betaalt u iedere maand hetzelfde maandbedrag. Noord Energie doet een schatting van de verwachte prijs van stroom en gas op de groothandelsbeurzen op een periode van 12 maanden. Ook schatten ze uw verbruik over diezelfde 12 maanden. Op deze manier bepalen ze de totale verwachte kosten. U betaalt elke maand een gelijk deel van die kosten.

Ieder moment om te zetten

Als de tarieven bijvoorbeeld dalen en u verwacht dat ze hierna voor een lange tijd hoger gaan zijn dan heeft u de mogelijkheid deze vast te zetten.

Groene Stroom

Alle stroom die door Noord Energie wordt geleverd is honderd procent groen gegenereerd door nederlandse windmolens en Nederlandse zonnepanelen. Dit betekent geen CO2-uitstoot en geen kernafval. Op deze manier wil Noord Energie bijdragen aan een beter klimaat en een schonere toekomst.

Deze website gebruikt cookies waarmee wij het gedrag van bezoekers analyseren en onze website verbeteren. Lees onze cookieverklaring.