Webshop

Werkt momenteel de klimaatbeheersing niet naar behoren, is het lastig om op kantoor of in uw werkruimte de temperatuur goed te reguleren, of zoekt u naar een duurzame en energiezuinige oplossing om het gehele pand mee te verwarmen? Maak kennis met de wereld van morgen, maak kennis met het infrarood warmtepaneel van onze leverancier. Hiermee bespaart u al snel tot 60% op uw energiekosten. Het greeniuz heating system is een totaaloplossing met duurzame en geavanceerde warmtepanelen. Een infrarood warmtepaneel verwarmt iedere ruimte op een gelijkmatige en prettige manier. Ieder infrarood warmtepaneel kan los of als modulair systeem bediend worden. Zo creëert u eenvoudig het gewenste klimaat in iedere ruimte.

bovag-ledenwinkel-zonnepanelen-collectief-tip-thuis

Samen verduurzamen

Haal meer uit uw BOVAG lidmaatschap

5 redenen om nú te kiezen voor duurzame energie
Het verduurzamen van uw bedrijf is niet altijd eenvoudig. De overheid legt u op om over te stappen op nieuwe energie voorzieningen, maar waar moet u beginnen? Laat staan, hoe gaat u dat financieren en wat is het rendement? De BOVAG Ledenwinkel helpt u. Zo zijn er op dit moment 5 redenen om over te stappen op duurzame energievoorzieningen.

Bekijk de 5 redenen

Als BOVAG-lid ontvangt u 10% korting op de warmtepanelen van Greeniuz. 

Verwarm op een vernieuwende en zuinige manier uw gehele pand. Het heating system is 100% elektrisch, tot 60% zuiniger dan traditionele verwarming en bestaat uit geavanceerde warmtepanelen. Het hele systeem is 100% future proof.

Meer informatie

Hoe werkt het?

Traditioneel gezien werden radiatoren standaard aan wanden bevestigd. Die vorm van verwarmen kennen we allemaal. Later kwam daar ook vloerverwarming bij. De wanden zijn vrij van radiatoren: een grote plus. Alleen zitten er nog flink wat nadelen aan vloerverwarming. Het is duur in aanschaf, de plaatsing kan erg gecompliceerd zijn en het is geen duurzame manier om uw pand te verwarmen. 

     

De greeniuz warmtepanelen kunnen standaard aan het plafond of in het systeemplafond geïnstalleerd worden, maar kunnen ook eenvoudig op de gewenste plekken op de vloer geplaatst worden door middel van een verplaatsbare standaard.
Het werkt eenvoudig, stekker in het stopcontact en het paneel start met verwarmen. Hang & heat zo gezegd. De infrarood panelen zijn ook digitaal van afstand te bedienen. Met de infrarood warmtepanelen kunt u uw pand voortaan duurzaam en gasloos verwarmen.

We geloven in innovatieve, maar ook in makkelijke oplossingen voor in uw pand. Zo hebt u voor de infrarood panelen geen krachtstroom nodig. U sluit het hele greeniuz heating system eenvoudig aan op het bestaande elektriciteitsnetwerk. 

Voordelen

Soorten producten

Voor iedere ruimte een passende oplossing. De greeniuz warmtepanelen zijn verkrijgbaar in drie praktische formaten.

                        

Meer informatie