Webshop

Pre-order uw papieren blokken 

BOVAG heeft, samen met de ANWB, de algemene huurvoorwaarden verhuur- en deelautobedrijven voor particulieren herzien. De bestaande set voorwaarden ging in op 1 januari 2010 en was toe aan een update. De herziene algemene huurvoorwaarden gaan per 1 februari 2021 in. Samen met deze nieuwe voorwaarden is ook het huurcontract aangepast. BOVAG adviseert om ook dit contract te gebruiken, omdat deze goed aansluit op de herziene algemene huurvoorwaarden.

Downloads en Pre-order papieren blokken

BOVAG is op dit moment bezig om alle bestaande downloads en papieren blokken aan te passen. Om u de gelegenheid te geven tijdig uw oude voorwaarden te vervangen voor de nieuwe kunt u nu al een pre-order van de papieren blokken van het huurcontract met algemene voorwaarden doen bij  ons. Laat onderstaand uw gegevens achter en u ontvangt de blokken zo snel mogelijk in huis. 

 

Ook worden zowel de voorwaarden als het huurcontract als (invulbare) PDF download aangeboden op mijnBOVAG. Op 20 januari ontvangt u van ons een mail met alle downloads en uitleg wat er allemaal anders is ten opzichte van de oude voorwaarden.