Webshop

Uw afvalstromen in goede banen.

Krijg meer grip op uw afval met de oplossingen van BOVAG ledenwinkel partner Greenwaste.

Greenwaste neemt het volledige beheer van het afvalproces van u over. Voortaan heeft u één aanspreekpunt, één factuur en beschikt u over een volledig milieujaarverslag. Ook kan Greenwaste het beheer van een specifieke stroom overnemen door vanuit haar kennis en netwerk de beste oplossing toe te passen.

Voordelen:

  1. Besparen door onafhankelijke en slimme keuze van leverancier
  2. Eén aanspreekpunt en één factuur
  3. Monitoring van en voldoen aan overheids- en branchedoelstellingen
  4. Duurzamer dankzij innovatieve oplossingen 
  5. Inzicht dankzij heldere rapportages

Soorten afval

Greenwaste verwerkt alle mogelijke afvalstromen. Afgewerkte olie, oud ijzer, accu’s, banden, remvloeistof, koelvloeistof, bumpers/kunststofdelen, restafval (organisch afval, PMD bedrijfsafval), archiefvernietiging, papier/karton, glas, OWS (olie, water, slip), garage afval, schrot afval, oliefilters, piepschuim, koffiebekers en klein chemisch afval (kca).


Werkwijze van Greenwaste 

Door middel van een totale afvalscan brengt Greenwaste uw afvalproces in beeld om te komen tot een kant-en-klaar plan van aanpak.

Scan afvalstromen + advies voor optimalisatie

De scan van de huidige situatie bestaat uit twee onderdelen; een financiële scan en een operationele scan. Met de financiële scan inventariseren ze al uw lopende contracten, bestaande leveranciers en gemaakte afspraken. Wat zijn de diensten die u nu inkoopt, tegen welke tarieven, voorwaarden en looptijden? De operationele scan is het in kaart brengen van uw afvalstromen op de locatie zelf. Hoe lopen de processen, hoe is de logistiek? En overall inventariseren ze in welke mate de huidige werkwijze bijdraagt aan uw duurzaamheidsdoelstellingen en -verplichtingen.

Implementatie

Na overeenstemming over het plan van aanpak, maken ze een overeenkomst. U maakt ook kennis met de Greenwaste-projectmanager. Die blijft uw vaste contactpersoon voor alle lopende zaken. Ze richten de nieuwe processen in, maken nieuwe afspraken met bestaande en nieuwe leveranciers indien nodig en koppelen u aan hun “control tower” van waaruit u alles aan kunt sturen en monitoren.

Beheer

Het beheer van afvalstromen is een dynamisch proces. Uw situatie kan veranderen, dus uw afvalstromen ook. Dat geldt ook voor duurzame innovatieve ontwikkelingen en veranderende wet- en regelgeving. Ze monitoren continu de huidige situatie en in het overzichtelijke dashboard heeft u permanent inzicht in de prestaties. Zo bent u verzekerd van de meest optimale werkwijze per afvalstroom en bent u altijd 100% compliant. Overzichtelijk met één factuur per maand.


Referenties

“Korte lijntjes, vaste aanspreekpunten, heldere communicatie en een prettige samenwerking in combinatie met de sturing om de kosten te beheersen” - Bangarage

“Korte lijntjes, vaste aanspreekpunten, heldere communicatie en een prettige samenwerking” - Bas van Grunsven, Carglass

“Duurzame verwerking, ontzorging en kosteneffectiviteit waren voor ons de belangrijkste redenen om de samenwerking met Greenwaste aan te gaan” - Edwin Stevering, Bribus

“De werkwijze van Greenwaste heeft bijgedragen aan een aanzienlijke kostenreductie tijdens de coronacrisis” - Yentl Cools, Accor Hotels


Voor een kennismakingsgesprek laat hier uw gegevens achter!  

Deze website gebruikt cookies waarmee wij het gedrag van bezoekers analyseren en onze website verbeteren. Lees onze cookieverklaring.