Webshop

Gebruikt u perslucht in uw organisatie? Zo ja, dan heeft u vast ervaren hoe belangrijk het is dat u continu perslucht tot uw beschikking heeft. Het kiezen van de juiste persluchtinstallatie is daarom van cruciaal belang, want u wilt immers altijd door kunnen blijven werken.

Producten
Met het oog op het brede productgamma en de aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding hebben wij voor u als BOVAG-leden een aanbod samen gesteld van ons tweede geregistreerde merk ABAC. Creemers is importeur van alle ABAC producten en tegelijkertijd bent en blijft u gewoon Creemers klant. Bovendien geniet u als BOVAG-lid bij aanschaf van onze ABAC-producten van maar liefst 20% ledenvoordeel. 

Advies
Creemers Compressors heeft al meer dan 50 jaar ervaring in perslucht en wij voorzien u als BOVAG-lid kosteloos van advies en een voorstel op maat voor uw huidige of nieuw aan te kopen persluchtinstallatie. Wij kijken daarbij naar verbeterpunten in de huidige persluchtinstallatie en adviseren over de mogelijkheden voor vervanging.

Service & Onderhoud
Naast advies ten aanzien van bestaande of nieuwe installaties zijn wij ook uw partner voor wat betreft service & onderhoud. Wij bieden u als BOVAG-lid een kosteloze inventarisatie aan van uw persluchtinstallatie, waarna wij een onderhoudsvoorstel opstellen op maat. U ontvangt eveneens collectief voordeel bij het afsluiten van een onderhoudscontract.

Indien u een storing heeft, zijn wij 24/7 bereikbaar op telefoonnummer 0412 – 667 999. Natuurlijk voeren wij ook onderhoud uit en lossen wij storingen op aan equipment van overige bekende merken.

Kijk in de webshop naar voorbeelden voor uw branche. 

                

Door preventief onderhoud te (laten) plegen aan uw persluchtinstallatie verkleint u de kans op storingen met stilstand tot gevolg!

Advies op maat? Vraag geheel vrijblijvend een passend advies aan.