Webshop

“We hebben binnen een paar weken 1.200 kWh opgehaald. Alles wat we nu verbruiken wordt ook opgeleverd.”

Lees hier de ervaring van Autobedrijf Kemper met BOVAG Ledenwinkel partner KiesGroen!

Waarom kozen jullie voor zonnepanelen via BOVAG Ledenwinkel en KiesGroen?

Wij waren bezig met een onderzoek naar zonnepanelen en hebben meerdere leveranciers gesproken. Toen zagen we de actie van de BOVAG Ledenwinkel en bij het opvragen van de offerte bleek dit erg interessant te zijn. Onze contactpersoon bij KiesGroen heeft de offerte goed en duidelijk opgesteld. Onze meterkast moest wel worden aangepast, de vraag was of dit op korte termijn kon. En daar moest vervolgens de offerte op worden aangepast.

Hoe verliep het proces na aanschaf?

Eerst is de meterkast aangepast. Daarna heb ik KiesGroen gebeld en doorgegeven dat het mogelijk was om de zonnepanelen te gaan plaatsen. Vanaf dat moment is het best snel gegaan, ondanks dat de vraag naar zonnepanelen erg hoog is. Ze konden het goed inplannen.

  

Hoe verliep de installatie van de zonnepanelen?

We hadden 48 panelen besteld die geïnstalleerd moesten worden. We hadden KiesGroen opgegeven wat we aan stroomverbruik hadden en wat wij opgeleverd wilden hebben. Toen is de berekening gedaan en kwamen wij uit op 48 stuks. Wij hebben gekozen voor de Longi Solar, deze zijn 415 watt. De installatie is in 1,5 dag gerealiseerd. 

Wat merk je van het resultaat nu?

We merken zeker het resultaat! Zeker met zonnige dagen leveren deze panelen veel op. We hebben een app waarmee je kan zien wat we opleveren. We hebben binnen een paar weken 1.200 kWh opgehaald. Alles wat we nu verbruiken wordt ook opgeleverd. 

Wat is de terugverdientijd van deze panelen?

De terugverdientijd wordt geschat op 4,6 jaar. Hiermee besparen we zo’n 6.000 euro per jaar.

Wat vonden jullie van het contact met KiesGroen?

De contacten met KiesGroen verliepen goed. Op mijn vragen werd adequaat gereageerd. Zowel per mail als telefonisch. Fijn om een eigen contactpersoon te hebben die de situatie ook kent en het hele proces begeleid.

Stanley Kemper

www.autobedrijf-kemper.nl

Wilt u weten wat KiesGroen voor u kan betekenen?

 

Deze website gebruikt cookies waarmee wij het gedrag van bezoekers analyseren en onze website verbeteren. Lees onze cookieverklaring.