Webshop

Veiligheidskasten


 

Veilige accuopslag voor fietsbedrijven

Lithium-ion accu's van e-bikes zijn veilig als ze juist worden gebruikt. Maar bijvoorbeeld een beschadigde of oververhitte accu kan brand veroorzaken. Met gevaar voor uw bedrijf en de omgeving. 

Daarom is het zaak dat ze veilig worden opgeslagen, en daar heeft de overheid richtlijnen voor.

Om u te ondersteunen bij de veilige opslag heeft BOVAG de krachten gebundeld met de BOVAG Ledenwinkel en Bovemij. Wij bieden nu drie veiligheidskasten aan van twee verschillende leveranciers die het beste aan de tijdelijke richtlijnen in de circulaire voldoen, en naar verwachting ook de aankomende PGS 37-wetgeving. 

Milieuspecialist Tineke Weide vertelt in een filmpje meer over deze richtlijn en wat dit voor uw bedrijf betekent. Moet bijvoorbeeld iedereen straks aan deze richtlijn voldoen? 

Bekijk ons assortiment op de BOVAG Ledenwinkel E-Shop 

Menu: WE-POWER - Electrische fietsen - Opslag

Ga naar de E-Shop om alle details te bekijken

Accuopslag voor de scherpste prijs

Dankzij collectiviteitsafspraken met de leveranciers betaalt u als BOVAG-lid de scherpste prijs in de markt. Deze opslag kasten voldoen allen aan de circulaire en zijn geaccrediteerd door verzekeraar BOVEMIJ. 

Deze website gebruikt cookies waarmee wij het gedrag van bezoekers analyseren en onze website verbeteren. Lees onze cookieverklaring.