Webshop

Veilige opslag lithium batterijen voor fiets en scooter

Lithium-ion batterijen van e-bikes zijn veilig wanneer ze op de juiste manier worden gebruikt. Echter, een beschadigde of oververhitte accu kan brand veroorzaken met potentieel gevaar voor uw bedrijf en de omgeving.

Om ervoor te zorgen dat deze batterijen veilig worden opgeslagen, heeft de overheid specifieke richtlijnen opgesteld. BOVAG heeft in samenwerking met de BOVAG Ledenwinkel en Bovemij veiligheidskasten geselecteerd die voldoen aan de PGS 37-2 richtlijnen.

We beschikken over veiligheidskasten met zowel passieve als actieve opslagmogelijkheden.

Milieuspecialist Tineke Weide geeft meer inzicht in deze richtlijnen en wat deze betekenen voor uw bedrijf in een informatief filmpje.


Ontdek ons assortiment

Ga naar de BOVAG Ledenwinkel E-Shop onder het menu "WE-POWER - Veiligheid - Brandbestrijding". Bezoek de E-Shop voor een compleet assortiment aan opslagkasten en containers, van verschillende leveranciers. Tevens vindt u hier de meest actuele prijs.

 

Ga naar de E-Shop om alle details te bekijken

Gecertificeerd door Bovemij

Dankzij collectieve overeenkomsten met onze leveranciers profiteert u als lid van BOVAG van de meest voordelige prijzen op de markt. Onze veiligheidskasten zijn officieel gecertificeerd door de gerenommeerde verzekeraar Bovemij.

Deze website gebruikt cookies waarmee wij het gedrag van bezoekers analyseren en onze website verbeteren. Lees onze cookieverklaring.